notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Új autó eladás online: keresőbarát weboldal egy Honda márkakereskedés részére avagy honlapkészítés és keresőoptimalizálás az autóiparban

hirdetes

Honda DRM márkakereskedés és szerviz portál

Máté Balázs, online marketing tanácsadó
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A Hondás egy külön emberfajta, mondta a DRM Kft. ügyvezetője első találkozásunkkor. A HONDA egy külön rajongói táborral rendelkezik, a Honda vásárló nem egyszerű halandó, a sportosság a tuning megszállotja. Nos igen, ezeknek az embereknek készült a Honda-auto.hu. Itt mindent megtudhatsz a Hondáról, fórumozhatsz Hondás társaiddal, és persze vehetsz autót. Hondát és használtat is.

Honda Márkakereskedés és szerviz

Honlapkészítés, keresőmarketing, keresőoptimalizálás, online PR kampány? Kérdd ajánlatunkat itt!

Honlapkészítés és keresőoptimalizálás egy Honda márkakereskedés részére

Hogyan növelhető a szerviz forgalma? Hogyan tud egy autókereskedés még több új és használt autót eladni a gazdasági recesszió ellenére? Úgy, ahogy a konkurenciájának eszébe sem jut: Interneten keresztül! Bevált módszer, nem az első márkakereskedés és szerviz honlapját készítjük el.... Na persze, az a Honda márkakereskedés, aki felteszi a cégbemutatóját és esetleg pár szót a modellekről, ne várjon ölbe tett kézzel a megrendelésekre: a katalógus jellegű honlap ma már nem elég! Mi kell hát? Egy ütős koncepció, keresőoptimalizált weboldal és sok-sok új és visszatérő látogató!

hirdetes

Online autó kereskedés: mit javasol az internet marketing tanácsadó?

A bizalom ébresztés az egyik legfontosabb dolog a vevőszerzés során. Nagyon sokan tájékozódnak ma már az Interneten, keresgélnek információkat. Ezeknek a potenciális vevőknek szól a Honda-auto.hu. Fórummozgatás, élő kapcsolat a márkakereskedővel, aki okos és ingyenes tanácsokkal látja el a leendő vevőt, minden információ egy egyébként ízléses és tetszetős honlapon. Nos ez már valami olyan, amire azt mondja az ember: igen, ez a kereskedő más, mint a többi. A Honda D-R-M nem csak lehúzni szeretné rólam a bőrt, itt valóban a Vevő számít. A keresőoptimalizálás révén egyre több és több autóvásárló tudja majd meg, mi az a Honda-auto.hu portál, így a Honda D-R-M is arra a sorsa jut, mint más autókereskedés partnerünk (pl mazda-auto.hu): az országszerte az autó eladások visszaszorulnak, de az Internet segítségével az Autó Expanzió is több autót tud eladni, és messze földön ismert szervizük, melynek forgalma fokozatosan növekszik.

hirdetes

Néhány, autóipari internet marketing  referenciáink közül:

 

Honlapkészítés, online marketing és PR tanácsadás? Kérdd ajánlatunkat itt!

Látogasd meg a DRM weblapját itt: HONDA DRM Márkakereskedés és szerviz

Forrás: http://www.honda-auto.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

jellemzõ

megkülönböztetõ tulajdonság 1. MEGJEGYZÉS: Egy jellemzõ lehet... Tovább

minõségtervezés

a minõségirányításnak az a része, amely a minõségcélok kitûzésére, valamint a... Tovább

Tovább a lexikonra