notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Honlap készítés kis települések számára

hirdetes

Honlap kistelepüléseknek, kórházaknak, iskoláknak

Solemán Margó
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Mától kötelező az 50 ezer lakosnál kisebb települések önkormányzatainak, egészségügyi és szociális intézményeinek és az iskoláknak is közzétenni az interneten a közérdekű adatokat. Nem elég tehát a település nevezetességeit, a turisztikai vonzerőket megjeleníteni egy honlapon.

Kötelező tartalom például az önkormányzat összetétele, a juttatások, a beszerzésekkel, pályázatokkal kapcsolatos adat, a vezetői névsor, és még kb 30 más adat. Ezek azonban változó adatok, a meglévő statikus oldalakat pedig csak számítógépes szakemberek tudják módosítani, ez pedig sokba kerül. Így az érintetteknél az elektronikus információszabadságról szóló előírás betartására se pénz, se ember nincs.

Haladék?

Néhány hónapot kapnak az önkormányzatok és az intézmények arra, hogy a törvénynek megfelelően létrehozzák honlapjukat. Az adatvédelmi biztos irodája pár hónap után ellenőrizni fogja, hogy a közérdekű információkat mindenki nyilvánosságra hozta-e.

hirdetes

Van megoldás a települések, iskolák, egészségügyi intézmények számára?

Valóban csak számítógépes szakember képes egy honlapot módosítani? Akkor is ha csak egy név változik, vagy egy újabb beszerzés történt? Állandóan informatikai alvállalkozót kell megbízni? Vagy foglalkoztatni jobb egyet? És ha nincs pénz rá?
Akkor az is elég, ha olyan munkatárs van, aki a szövegszerkesztőt, pl Word programot tud kezelni. És ez a tudás elég ahhoz, hogy szükség esetén módosítsa, aktualizálj a honlapon lévő közérdekű információkat. Hogyan lehetséges ez?

Ha szüksége van ilyen honlapra elmondjuk a részleteket is. Kérje ezzel kapcsolatban ajánlatunkat itt

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

ellenõrzés

a megfelelõség kiértékelése megfigyeléssel és ítéletalkotással, továbbá... Tovább

klaszterelemzés

Valamely felmérésben szereplő személyek csoportosításának statisztikai technikája, nem egyes... Tovább

Tovább a lexikonra