notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Portál-menedzsment, portál-adminisztráció, portál üzemeltetés, mit is jelent, miért jó?

hirdetes

Portál-menedzsment, portál-adminisztráció, portál üzemeltetés, mit is jelent, miért jó?

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Ha már megtaláltad a Neked megfelelõ céget, amelyik elkészíti Neked hatékony honlapod, vagy portálod érdemes megérdeklõdni, hogy tudnak – e segítséget nyújtani a kérdéses honlap adminisztrálásában, menedzselésében. Nos a jó online marketing tanácsadó cég kész marketing stratégiával rendelkezik a portál üzemeltetésére is, van ehhez keresõmarketing ismeretekkel rendelkezõ adminisztrációs csoportja is.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

 

Látogatottságnövelés a portál adminisztráció segítségévelNem elég ugyanis elkészíttetni a portált vagy a honlapot, hanem annak további útját is menedzselni kell, ahhoz, hogy nagy legyen a látogatottsága, több nyereséget, bevételt hozzon és elõnyösebb helyzetbe kerüljön piaci pozíciójában. Fokozottan érvényes ez, ha keresõbarát portálról van szó, amennyiben a kereõoptimalizált weboldal a cél.
Honlapod ugyanis a látogatók és a kereõoptimalizálás végett is minden egyes nap karban kell tartani, fejleszteni kell. Ez többek között azt is jelenti, hogy folyamatosan frissült tartalmakkal kell rendelkeznie, melyeket megfelelõ módon kell a keresõmarketing hatékony módszereivel a keresõkben elhelyezni. A portálmenedzsment célja a látogatók kiszolgálásán felül az is, hogy gondozottja a keresõhelyezésket (pl. Google, Yahoo, Góliát, Heuréka stb). Látogatottságnövelés leginkább költséghatékony eszköze a keresõmarketing, mivel minél elõbb van a keresõben az adott portál, annál többen kattintnak rá, hiszen általában az elsõ 10-20 helyre klikkelnek rá a felhasználók.

hirdetes

Feladatok a portál-üzemeltetés soránAzok után, hogy a keresõkben jó helyre pozícionáltuk weboldalunkat, további feladatok is várnak az a portálmenedzserre. Meg kell találnia azokat a portállal kapcsolatos fejlesztési feladatokat, amik biztosítják a látogatottságnövelést. Amint feljebb is említettük, fontos dolog az, hogy a portálnak és a weblapnak minden egyes nap frissült tartalommal kell rendelkeznie. Ehhez költséghatékonyan kell tartalmat biztosítani. Ha van a honlapon fórum, esetleg blog akkor ennek moderálása és folyamatos mozgatása is az adminisztrátorok dolga. Ebbe tartozik bele a trágár, oda nem illõ hozzászólások figyelése és azonnali törlése, hiszen ezek nem hogy hasznot nem hoznak, hanem inkább elriasztják a felhasználókat. Továbbá fontos az, hogy válaszolj a feltett kérdésekre, kapcsolatban legyél a bloggolókkal és a regisztrált felhasználókkal. Témákat generálhatsz, vethetsz fel, mely aktuális hírtartalommal bír, érdekli a felhasználókat és esetleg egészséges vitát is szülhet, vagy ami még jobb segítségére lehet egyes embereknek. Felkutathatsz és köthetsz bizonyos kapcsolatokat, melyek hasznára válhatnak a portál gazdájának.

hirdetes

Miért jó tehát egy profit megbízni a portálüzemeltetéssel?
Fontos tudnunk azt, hogy ha már portált, illetve weblapot készíttetünk, és valóban támaszkodni akarunk ennek hasznosságára, illetve ki akarjuk használni elõnyeit akkor kell egy jó portálmenedzser aki kézben tartja a dolgokat, karbantart, ötleteket szül és fejleszti online marketing stratégiánkat. A portálmenedzserek nálunk, az Abfox Kft.-nél pl. HTML és képszerkesztési ismeretekkel rendelkeznek, valamint folyamatosan részt vesznek keresõmarketing kísérletekben és keresõoptimalizálás tréningeken. Így az Abfox Kft. portálmenedzserei naprakészségük révén hatékonyan tudják üzemeltetni és fejleszteni akár a saját készítésû, akár a mások által elkészített és átvett portálokat is.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

helyesbítõ tevékenység

tevékenység egy észlelt nemmegfelelõség megszüntetésére 1.... Tovább

mérési folyamat

mûveletek összessége egy mennyiség értékének meghatározáshoz Tovább

Tovább a lexikonra