notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mi az iGoogle?

hirdetes

iGoogle

Bödör Ferenc programozó
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Az internet használók többségének valószínűleg hasonlóan kezdődik egy-egy napja. Még kissé fáradtan kezdünk kattintgatni az érdeklődési körünknek megfelelő friss hírek, videók blogok és fórumok után

Ezeket az információkat rendszerint kedvenc sitejainkon kutatjuk. Nem kell hozzá kereső hiszen az url-eket már jól ismerjük, vagy böngészőnk könyvjelzői közül nyitjuk meg azokat. Milyen jó lenne egy saját személyes kezdőlap amin minden számomra érdekes információ egy helyen van… Lehetne mondjuk ez az „én Googlém” vagyis az iGoogle.

Mi az iGoogle?

Az iGoogl egy személyes site, ami lehet a te reggeli újságod a saját szórakoztató központod, a naptárad vagy üzleti életed centruma… vagy akár mindez egyben. Az iGoogle nem egy, a kedvenc oldalaink közül, hanem favorit sitejaink összessége. Olyanra szabhatod amilyen te magad vagy.

Szerezz friss információt, levelezz, videózz és játssz

Ha használod a szolgáltatást, összeállíthatod saját internetes kezdőlapod. Google accountod segítségével pedig bármely gépről elérheted azt. Elhelyezheted kedvenc hírforrásaidat az iGoogle kezdőlapodon.

hirdetes

Kategóriákba szervezheted azokat érdeklődési körödnek megfelelően. Megjelenítheted lakóhelyed napi időjárási információit, valamint a számodra fontos gazdasági információkat mint pl.:  tőzsde, valutaárfolyamok stb.

A felületen keresztül intézheted levelezéseidet és nyomon követheted napi programjaidat online naptáradon keresztül. Érdeklődési körünk szerint létrehozhatunk témaköröket mint pl: sport, gazdaság, szórakozás stb.

A témakörökbe egyaránt elhelyezhetők hírforrások, videó, blog és fórumfigyelők valamint további kiegészítő elemek is. Saját kezdőlapunk megjelenése is változtatható, de témakörönként is egyedi megjelenést adhatunk iGoogle felületünknek.

hirdetes

További lehetőségek az iGoogle-ban

A felület drag and drop technológiát használ. Ennek köszönhetően saját íróasztalunkhoz hasonlóan pakolgathatjuk az informatív dobozokat ízlés szerint.

Friss online információkon kívül egyéb hasznos szolgáltatásokat is beépíthetők az iGoogle felületbe, úgy mint különféle kalkulátorok, emlékeztetők, menetrend információk és online szótárak. Természetesen elérhetők további Google szolgáltatások mint a Gmail, Google Maps, Google Search stb

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Affinitás marketing

Olyan marketing szemléletmód, amely a felhasználók azon csoportjára koncentrál, akik... Tovább

rezervációs ár

A vevő szempontjából az a legmagasabb ár, amelyet egy vevő hajlandó fizetni egy... Tovább

Tovább a lexikonra