notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Igaz történeten alapuló filmek: 8 igaz történeten alapuló film, amit óriási vétek lenne kihagyni

hirdetes

Igaz történeteken alapuló filmek, amiket nagy hiba lenne kihagyni

CZs
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Még ha nem is fogott meg elsőre egy film előzetese, hajlamosabbak vagyunk mégis megnézni, ha tudjuk, hogy igaz történet, nem? Ha te is így vagy ezzel, ezt a listát neked találtuk ki!

Igaz történeten alapuló filmek

Nagymenők (1990)

Martin Scorsese dolgozta fel Nicholas Pileggi Wiseguy című regényét, amiben Ray Liotta, Joe Pesci és a fantasztikus Robert De Niro bújnak maffiózók bőrébe, hogy uralmuk alá vegyél az alvilágot. Felesleges lenne a történet cselekményébe belemenni, hiszen valószínűleg ismered. De mikor láttad utoljára? Nem árt felidézni a legjobbakat!

Apollo-13 (1995)

A film az 1970-es holdra szállás fenomenális történetét mutatja be, amely során megismerhetjük három asztronauta túlésért folytatott harcát és az oxigéntartály váratlan meghibásodásából adódó kétségbeejtő eseményeket.

hirdetes

Zodiákus (2007)

Mark Ruffalo, Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr…. Kell ennél többet mondanunk? LEGENDÁS nyomozás története egy kiváló forgatókönyvvel. Személyes kedvencem a listán!

12 év rabszolgaság (2013)

Szabadságtól megfosztott lét, a rabszolgák küzdelme, drámai történet. Élni akarás, kenyetlenség, kiszolgáltatottság és igazságtalanság. Látni KELL!

A Wall Street farkasa (2013)

A film Jordan Belfort emlékiratai alapján készült, középpontjában a Leonardo DiCaprio által megelevenített, botrányos üzletember áll. Mindannyiunkban van egy rész, ami vágyik ezekre az izgalmakra.

hirdetes

Spotlight – Egy nyomozás részletei (2015)

A Boston Globe oknomyozó riporter csapat egy több évtizeden át őrzött titkot tárnak fel, ami nem más, mint a katolikus egyház szőnyeg alá söpört szörnyűségei. Izgalmas fonál, jó színészek, igaz történet! Mi kell még?

A számolás joga (2016)

A filmben három fantasztikus nő történetét ismerhetjük meg, akik kuclsfontosságú szerepet játszottak a NASA egyik legfontosabb projektjében. Imádom, nekem fantasztikus élmény volt ezt felelveníteni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

helyesbítõ tevékenység

tevékenység egy észlelt nemmegfelelõség megszüntetésére 1.... Tovább

környezeti előirányzat

környezeti előirányzat A szervezetre vagy annak részeire vonatkozó, a környezeti célokból... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek