notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az igoogle

hirdetes

Az igoogle

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A Google inc. szolgáltatásai közé tartozik az iGoogle, amely hozzáférést biztosít a felhasználónak egyidejûleg az összes információhoz, egy oldalon.
Magyarul is tud, tehát azok a felhasználók is kihasználhatják 100%-ig, akik az angol nyelvvel nehezen boldogulnának.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

 

Mindegy hogy játékokra, videókra vagy hírekre vagyunk-e kíváncsiak, egy oldalon, jól elkülönített struktúrába tudjuk rendezni az információkat.

Ahhoz, hogy még egyedibb legyen az oldalunk miután beléptünk, a Google rendelkezésre bocsát nekünk alaptémákat amik közül választhatunk, ha az alapbeállításban lévõ klasszikus Google design nem nyerné el tetszésünket.

hirdetes
Bármely témát is választjuk ki, a megjelenése napszaktól függõen megváltozik, pl: késõ délután leszáll a nap az iGoogle oldalán.
Lehetõségünk van még pl: wikipedia, vagy torrent keresõdoboz beillesztésére is, de ugyanígy felvihetjük az úgynevezett to-do-list-be, vagy teendõlistába az aktuális feladatainkat, hogy jobban átlássuk idõbeosztásunkat.
Ezen kívül még rengeteg dolgot beilleszthetünk egy kattintással az oldalunkra, pl: útvonaltervezõt, menetrendkeresõt, skype-ot, szótárt, idõjárásról információt, iwiw gépház, vagy rss olvasót.
hirdetes

Akinek van Gmail-es postafiókja, az bejelentkezhet akár a www.google.hu/ig linken, vagy a google.hu oldal jobb felsõ sarkában található iGoogle linken.
Ha nem rendelkeztek hozzáféréssel, akkor regisztráljatok a Gmail.com oldalon.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Oktatási és Kultirális Minisztérium

Tájékoztató az Otatási és Kulturális Minisztérium feladatairól   Az Oktatási és... Tovább

ellenõrzés

a megfelelõség kiértékelése megfigyeléssel és ítéletalkotással, továbbá... Tovább

Tovább a lexikonra