notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ingyenesen elérhető online tananyagok: Tanulj online, teljesen ingyen akár a Harvardon!

hirdetes

Tanulj online, teljesen ingyen akár a Harvardon!

VN
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Sokan a négy fal magányába kerültek a koronavírus miatt. Te is unatkozol? Már unod a sorozatokat, megdöntötted az összes rekordot a különböző játékokban, de még mindig nem oldották fel a korlátozásokat? Teljesen együttérzünk, az új helyzet új kihívások elé állítja az embereket, ilyen például a szabadidő hasznos eltöltése is. Szerencsére találtunk rá egy jó módot: több online anyagot publikált többek között a Harvard Egyetem is, amihez teljesen ingyenes hozzá férhetsz, mutatjuk hogyan!

Ingyenes online tananyagok a Harvardon

Ingyenesen elérhető online anyagok a Harvardon

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a világ egyik leghíresebb, ha nem a leghíresebb, és legjobb egyeteméről beszélünk, ahol most te is tanulhatsz, bár csak a kanapédból, de a hangsúly úgysem a helyszínen, hanem a tudáson van. Az egyetem weboldalán többféle témakörben is érdekes anyagokat lehet találni: az irodalomtól kezdve, a történelmen, a mesterséges intelligencián, statisztikán át, az orvostudományokig. Szinte minden területről van egy-egy izgalmas anyag feltöltve, persze ez nem fedi le a szakok teljes anyagát, de így is érdemes végig csinálni egy-egy kurzust. Az egyébként természetesen angol nyelvű kurzusok ide kattintva érhetőek el! 

Nem egyedül a Harvardon vannak ingyenes online anyagok

De természetesen nem csak a Harvardon lehet érdekes online anyagokat tanulni. A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel, nagyon sok digitalizált anyagot tettek mindenki számára ingyenesen elérhetővé, persze emellett van legalább ennyi fizetős digitális anyag, kurzus és tanfolyam is. Ide kattintva tudsz az online anyagok közül választani, külön tudományágak, és fokozat segítségével szűrni is tudsz arra, ami téged leginkább érdekel. Továbbá a szintén neves Stanford Egyetem online anyagai itt, a Yale anyagai pedig itt érhetőek el. Megéri átböngészni őket!

hirdetes

Vannak magyar anyagok is

Az amerikai egyetemek anyagai angol nyelven érhetőek el, de ha neked gondot okoz ez, akkor sem kell csüggedned, hiszen hazánkban is számtalan kedvezményezés látott napvilágot. Ingyenes online magyarnyelvű tananyagokért itt érdemes böngészni, de a Magyar Elektronikus Könyvtár honlapjára is érdemes ellátogatni, mert itt is több e-book ingyenesen hozzáférhető lett. Tehát, ha nem tudsz mit csinálni a bezártságba, unatkozol, akkor nézz fel ezen honlapok valamelyikére, és kösd össze a kellemest a hasznossal, hozd ki a legtöbbet ebből a rossz helyzetből is! De ha egészen véletlenül óriási Harry Potter fanatikus vagy, akkor ajánljuk még a Roxforti digitális oktatást is! 

hirdetes

Ezeket is ajánljuk még unaloműzésképpen

5 ingyenes virtuális budapesti kiállítás a karantén idejére
Virtuális világ körüli utazás: 5 világörökség, amit a kanapédról is bejárhatsz
Sétálj egyet a világ legszebb 5 botanikus kertjeinek egyikében virtuálisan!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

direct response

Válaszra ösztönző Direct Marketing vagy egyéb marketing tevékenység. Eszközei lehetnek:... Tovább

minõségirányítási rendszer

irányítási rendszer egy szervezet vezetésére és szabályozására, a minõség ... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kultúra Tudomány