notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az International Cert Hungary Kft. új weboldala

hirdetes

Az International Cert Hungary Kft. új weboldala

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Arculat + honlap + online marketing = teljes átalakulás

A tanúsítással és oktatásokkal foglalkozó, szolgáltató cég összetett feladattal bízott meg bennünket 2005 nyarán: új weboldalt kellett készítenünk, teljes körû internet marketing tanácsadással egybefûzve, kialakítva mellette a cég új arculatát. Fontos volt az International Cert Hungary Kft. meglévõ, jó hírnevének megõrzése és tovább erõsítése, hiszen egy több földrészen is jelen lévõ cég magyarországi leányvállalatáról szó lévén nem mellékes, hogy hogyan fogadják a meglévõ és leendõ ügyfelek a változásokat. Hogy mindez hogy sikerült? Az eredményrõl mind az oldalt látogatók, mind pedig a cég vezetõsége pozitívan nyilatkoznak.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

Az International Cert Hungary Kft. új weboldala

A marketing tanácsadás eredménye: www.isotanusitas.hu

Lassan két év távlatában kérdeztük meg Borszéki Pétert, az International Cert H. Kft. ügyvezetõjét honlapkészítõ szolgáltatásunkról:
„Az elkészült honlap jól tükrözi az ICH Kft. fiatalosságát és szakértelmét, mindemellett hangsúlyozza azt az üzletpolitikát, aminek köszönhetõen a cég mára már jelentõs számú, és egyre több vásárlót tudhat magáénak. Fontos szerepe van az oldal dinamizmusában a rajta található fórumnak, ahol a látogatók szakértõktõl kapnak választ a felmerülõ problémákra, kérdésekre. Naponta jelennek meg a friss szakmai cikkek, hírek, ami szintén pozitívan befolyásolja a látogatók, és ezen belül is a visszatérõ látogatók számát.”

hirdetes

A hatékony online jelenlétnek köszönhetõen az International Cert Hungary Kft. egyre nagyobb falatot tudhat magáénak a hazai tanúsítási ágazatból, egyre jobb eredményekkel veszi fel a versenyt a hazánkban is megtalálható nagy, neves tanúsító cégekkel.  „És szintén honlapunknak köszönhetõ, hogy megismertetve magát a szomszédos országokkal, tavaly óta már Romániában is telephellyel rendelkezünk.” nyilatkozta az ügyvezetõ.  „Mindemellett nem mellékes, hogy az oldalt nem csak a környezõ országokban olvassák rendszeresen: több ezren érkeznek pl. az USA-ból is, bizonyítva ezzel is, mennyire fontos és hatékony eszköze lehet egy honlapnak az országon kívüli kapcsolatokban.”

hirdetes

Mennyi az annyi? Online marketing számokban

Hogy néhány számadatot is közöljünk: az oldal látogatóinak száma mára már jóval meghaladta az 50 000-t, az oldalletöltések száma pedig már félmillió felé közelít. Az online megrendelésekbõl jelentõs bevételt könyvelhet el a cég, és mind a látogatók, ajánlatkérõk, mind a megrendelések és az ezáltali az online bevételek növekvõ tendenciát mutatnak. Az igaz, hogy pontos adatokat erre vonatkozóan nem árultak el, de egy kis közelítõ számítással azért nagyjából el tudjuk képzelni… csak így tovább!

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium

Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium feladat és hatásköre: Az önkormányzati... Tovább

Barter

Egy médiatulajdonos reklámidőt vagy hirdetési felületet biztosít más szolgáltatásért,... Tovább

Tovább a lexikonra