notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Honlapkészítés építőipari cég számára, Internet marketing tanácsadás alapján, Online marketing tanácsadó segítségével.

hirdetes

GYLH Hungária Rt.

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Online marketing tanácsadás az építőiparban, honlapkészítés

GYLH Hungária Rt.

http://www.gylh.hu

A GYHL.HU honlap múltja


Meg kell valljuk, éppen ezen problémák miatt a GYLH Rt. honlapjának beindítása is egy évet késlekedett. A honlap felkerült ugyan, azonban az online marketing tanácsadó az utómunkálatokat már nem végezte el, így a GLYH.HU egy évig SEMMI ÜZLETET NEM HOZOTT. Miért? A GYLH Rt. még 2004 őszén bízta meg a STandard-Team Kft.-t, hogy készítse el azt az online marketing koncepciót, illetve a honlapot, mely alapján hatékony építőipari honlapja lehet. A GYLH Rt. azonban a 2005-ös év alatt, az építőiparban felgyülemlett problémák miatt, nem tudta üzemeltetni a honlapot, nem kérte tőlünk az online marketing tanácsadást az utómunkálatokra. 2005 végén azonban felkérte a STandard-Team Kft. az üzemeltetésre is. Hát lássuk, mit tudunk kihozni belőle, így egy év késsel. A honlap online marketing koncepció alapján készült, tehát elméletileg felkészült a sikerre.

Az online marketing tanácsadó eddigi eredményei


4-szer több látogató, 8 ajánlatkérés, 1 nagy volumenű munka. És mindez a honlapn keresztül, az építőiparban! És most vagyunk csak a munka negyedénél. Hogyan értük el tehát ezt, mi az amire optimalizálunk? A GYLH Rt tevékenységei a következők:

Csarnok építés
Garázs építés
Ház építés
Magasépítés
Mélyépítés

Ezen szavak pozícióit szeretnénk javítani eső sorban a Google és a Tangó keresőkben, hiszen ezt a két keresőt használják legtöbben ma Magyarországon. Milyen pozíciókat értünk el tehát ezekre a szavakra 2 hónap alatt? A szavakra klikkelve láthatjuk a jelenlegi helyezést: Csarnok építés, Garázs építés, ház építés, magas építés. Mélyépítés.

hirdetes

Mi volt az Online marketing koncepció a honlapkészítés során?

Mindenképpen fontosnak tartottuk az Online ajánlatkérés alkalmazását. Nincsen idegesítőbb annál, mint amikor találok az Interneten egy jó terméket, de nem tudok kapcsolatot teremteni az eladóval. Az online ajánlatkérés a GYLH Rt. esetében nem csak egy levelet jelent, ami e-mail fiókjába hozza az ajánlatkérő nevét és elérhetőségét, az ajánlatkérések az adminisztrációs felületben nyomonkövethetőek, rendezhetőek. Így a GYLH.HU CMS rendszere már az első lépés az Internetes vállalatirányítási rendszer felé.

Online marketing tanácsadó munkatársaink ebben az esetben is abból indultak ki, hogy az emberek az Internetre első sorban információért jönnek, később válik belőlük vásárló. Így a GYLH.HU-n helyet adtunk az építőipari tanácsoknak. Egy kérdezz-felelek modul segítségével minden látogató ingyenesen tehet fel kérdést a GYLH Rt. szakembereinek, akik minden építőipari kérdésre szakszerűen válaszolnak.

Az építés finanszírozása gyakran gond. Az elterjedt hitelek mellett azonban az ipari építést az EU pályázatai is támogatják. Amennyiben egy munkához a költségek 50%-át meg tudom pályázni, nyilván valóan szívesebben vágok bele az építkezésbe. Ezen gondolatmenet alapján került fel a GYLH.HU-ra az Építőipari pályázatok almenü. A GYLH Rt. munkatársai azonban nem pályázatfigyelő szakemberek, így a pályázatok módosítását egy profi pályázat író cégre (azaz ránk  ) bízták. Így egy olyan szimbiózis alakult ki a két cég között mely kölcsönös előnyökkel kecsegtet: a pályázat író és az építőipari cég is munkához juthat:

hirdetes

Egy ilyen méretű építőipari cég esetében, mint a GYLH Rt. az új munkatársak keresése is gyakori gond. Helyet kapott tehát az oldalon egy, a GYLH Rt. munkatársai által módosítható állásajánlatok oldal is.

A munkagépek cseréje is mindig aktuális téma, így azt is a cég kívánta adminolni. Az adminisztrációs felület képek és szöveg felvitelét is lehetővé teszi.

Mit szeretne elérni online marketing tanácsadó csoportunk?

A GYLH.HU látogatottságát 2006. májusig szeretnénk ismételten megháromszorozni, ezzel elérve a havi 20 ajánlatkérést, és ezek alapján azt, hogy a honlap árát minden hónapban 2-szeresen visszatermelje a megrendelő GYLH RT.-nek.

Honlapkészítés, online marketing tanácsadás? Kérdd ajánlatunkat itt!

Kapcsolódó cikkek:


Saját honlap –hogyan fogjunk hozzá? A hatékony honlapkészítés fortélyai I. A keresőmarketing nem elég!


Saját honlap –hogyan fogjunk hozzá? A hatékony honlapkészítés fortélyai II. A Design nem elég!

Saját honlap –hogyan fogjunk hozzá? A hatékony honlapkészítés fortélyai III. A keresőmarketing és a jó design (szép honlap) nem elég!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

előirányzott eladás

Az értékesítés várt volumenének konzervatív becslése. Rendszerint a jelenlegi... Tovább

minõségszabályozás

a minõségirányításnak az a része, amely a minõségi követelmények ... Tovább

Tovább a lexikonra