notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pillangószív után linkfelhõ keresõmarketing verseny

hirdetes

Pillangószív után linkfelhõ keresõmarketing verseny

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Magyarországon kezdenek divatba jönni a SEO azaz keresõmarketing versenyek. Ez is bizonyítja azt, hogy az egyszerûen összedobott, eldugott, a keresõk által nem preferált honlapok ideje lejárt. A keresõmarketing, mint az internet marketing része egyre fontosabbá válik a honlapkészítés során. Mi tehát a linkfelhõ?

ISO 14001 környezetirányítási rendszer tanácsadás, tanúsítás megszerzése kevés dokumentálással?

Kérje ajánlatunkat itt!

Pillangószív után linkfelhõ keresõmarketing verseny

A pillangószív után elindult Magyarország második keresõmarketing versenye e Linkfelhõ.

Az elsõ keresõmarketing verseny a pillangószív után elindult a második, már pénzdíjas
megmérettetés a linkfelhõ. A pillangószív versenyben 2006. december 31. 24:00 kor dõl el, ki nyerte a dicsõséget, hogy Magyarország elsõ keresõmarketing megmérettetésében gyõzedelmeskedett. A pillangószív ugyanis a dicsõségen kívül mást nem hoz a nyertesnek.

Pénzdíjas SEO verseny a Linkfelhõ

A linkfelhõ verseny már pénzdíjas, pontosan 500.000 Ft üti annak a markát, akinek honlapját  2007. március 1.én az elsõ helyen hozza a Google keresõ a linkfelhõ szóra rákeresve. Az 500.000 Ft soknak tûnhet, azonban a keresõmarketing során egy bizonyos kifejezésre a Google találati listáján elsõnek lenni sokszor sokkal nagyobb díjazást is hoz.

Linkfelhõ és pillangószív, nagy online marketing tanácsadó uraim hol vagytok?

hirdetes

Nem találom sem a linkfelhõ sem a pillangószív versenyben a „magyar elitet”

Mind a pillangószív mind a linkfelhõ találati listáját végig nézve a Jároli Józsefen kívül nem találok senkit, aki az ismertebb, magukat mindenhol szerepeltetõ online marketing tanácsadó körbe tartoznának. Vajon miért? Nem hiszem, hogy õk nem tudnának a linkfelhõ vagy a pillangószív versenyrõl. Az indulók között találtam olyan weboldalt is, melyet word segítségével készítettek el. Most akkor erõs a linkfelhõ és a pillangószív mezõny vagy nem? Vagy cikkezni a keresõmarketing vagy internet marketing témakörben az egy dolog, és a tudás egy másik?

Nem ér annyit sem a linkfelhõ sem a pillangószív, hogy az online marketing tanácsadó mesterek elárulják magukat?

Van persze az a hozzáállás is, hogy egy ilyen keresõmarketing verseny ( mint a linkfelhõ vagy a pillangószív ) esetében azért nem érdemes indulnia egy profinak, mert csak tanulnának tõle a kezdõ keresõmarketing „szakemberek”, és ezzel többet veszítene a internet marketing tanácsadó, mint a dicsõség vagy az 500.000 Ft ér. Hát van ebben is igazság, de azért azt gondolom, a keresõmarketing nem csupán látható elemekbõl áll, a háttérmunka éppen olyan fontos, mint a design és a programozás.  Hozzá kell ugyanakkor tegyem, hogy a verseny jelenlegi állása illetve a mozgások már most is sok elméletünket igazolták, így annyi biztos, hogy a STandard-Team Kft. online marketing tanácsadóinak eddig is hasznos volt a pillangószív és a linkfelhõ.

hirdetes

Csapatépítésnek jó a linkfelhõ és a pillangószív is

Minden esetre azt gondolom, hogy a pillangószív és a linkfelhõ verseny abból a szempontból hasznos lesz, hogy megismerik egymást a keresõmarketinggel foglalkozó magyar vállalkozások, tanácsadók. Ahogy Damjanovich Nebojsa mondaná (írta anno elsõ könyvében), írd be a Google-ba, hogy online marketing tanácsadás, és ki jön ki? Na ki? Szóval itt az új generáció, akik most szépen összeszedik magukat ismeretbõl a pillangószív és a linkfelhõ versenyen keresõmarketing tudásból. Persze a keresõmarketing csak egy ága, része az online marketingnek, a sikeres, hatékony honlapok készítésének….

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

szervezet

munkatársak csoportja és feltételrendszer, a felelõsségi körök, a hatáskörök és a... Tovább

minõsítési folyamat

az elõírt követelmények teljesítési képességét bizonyító folyamat 1. MEGJEGYZÉS:... Tovább

Tovább a lexikonra