notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pillangószív után linkfelhõ keresõmarketing verseny

hirdetes

Pillangószív után linkfelhõ keresõmarketing verseny

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Magyarországon kezdenek divatba jönni a SEO azaz keresõmarketing versenyek. Ez is bizonyítja azt, hogy az egyszerûen összedobott, eldugott, a keresõk által nem preferált honlapok ideje lejárt. A keresõmarketing, mint az internet marketing része egyre fontosabbá válik a honlapkészítés során. Mi tehát a linkfelhõ?

ISO 14001 környezetirányítási rendszer tanácsadás, tanúsítás megszerzése kevés dokumentálással?

Kérje ajánlatunkat itt!

Pillangószív után linkfelhõ keresõmarketing verseny

A pillangószív után elindult Magyarország második keresõmarketing versenye e Linkfelhõ.

Az elsõ keresõmarketing verseny a pillangószív után elindult a második, már pénzdíjas
megmérettetés a linkfelhõ. A pillangószív versenyben 2006. december 31. 24:00 kor dõl el, ki nyerte a dicsõséget, hogy Magyarország elsõ keresõmarketing megmérettetésében gyõzedelmeskedett. A pillangószív ugyanis a dicsõségen kívül mást nem hoz a nyertesnek.

Pénzdíjas SEO verseny a Linkfelhõ

A linkfelhõ verseny már pénzdíjas, pontosan 500.000 Ft üti annak a markát, akinek honlapját  2007. március 1.én az elsõ helyen hozza a Google keresõ a linkfelhõ szóra rákeresve. Az 500.000 Ft soknak tûnhet, azonban a keresõmarketing során egy bizonyos kifejezésre a Google találati listáján elsõnek lenni sokszor sokkal nagyobb díjazást is hoz.

Linkfelhõ és pillangószív, nagy online marketing tanácsadó uraim hol vagytok?

hirdetes

Nem találom sem a linkfelhõ sem a pillangószív versenyben a „magyar elitet”

Mind a pillangószív mind a linkfelhõ találati listáját végig nézve a Jároli Józsefen kívül nem találok senkit, aki az ismertebb, magukat mindenhol szerepeltetõ online marketing tanácsadó körbe tartoznának. Vajon miért? Nem hiszem, hogy õk nem tudnának a linkfelhõ vagy a pillangószív versenyrõl. Az indulók között találtam olyan weboldalt is, melyet word segítségével készítettek el. Most akkor erõs a linkfelhõ és a pillangószív mezõny vagy nem? Vagy cikkezni a keresõmarketing vagy internet marketing témakörben az egy dolog, és a tudás egy másik?

Nem ér annyit sem a linkfelhõ sem a pillangószív, hogy az online marketing tanácsadó mesterek elárulják magukat?

Van persze az a hozzáállás is, hogy egy ilyen keresõmarketing verseny ( mint a linkfelhõ vagy a pillangószív ) esetében azért nem érdemes indulnia egy profinak, mert csak tanulnának tõle a kezdõ keresõmarketing „szakemberek”, és ezzel többet veszítene a internet marketing tanácsadó, mint a dicsõség vagy az 500.000 Ft ér. Hát van ebben is igazság, de azért azt gondolom, a keresõmarketing nem csupán látható elemekbõl áll, a háttérmunka éppen olyan fontos, mint a design és a programozás.  Hozzá kell ugyanakkor tegyem, hogy a verseny jelenlegi állása illetve a mozgások már most is sok elméletünket igazolták, így annyi biztos, hogy a STandard-Team Kft. online marketing tanácsadóinak eddig is hasznos volt a pillangószív és a linkfelhõ.

hirdetes

Csapatépítésnek jó a linkfelhõ és a pillangószív is

Minden esetre azt gondolom, hogy a pillangószív és a linkfelhõ verseny abból a szempontból hasznos lesz, hogy megismerik egymást a keresõmarketinggel foglalkozó magyar vállalkozások, tanácsadók. Ahogy Damjanovich Nebojsa mondaná (írta anno elsõ könyvében), írd be a Google-ba, hogy online marketing tanácsadás, és ki jön ki? Na ki? Szóval itt az új generáció, akik most szépen összeszedik magukat ismeretbõl a pillangószív és a linkfelhõ versenyen keresõmarketing tudásból. Persze a keresõmarketing csak egy ága, része az online marketingnek, a sikeres, hatékony honlapok készítésének….

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium

Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium bemutatkozása   Az Igazságügyi és Rendészeti... Tovább

környezeti politika

környezeti politika Egy szervezet környezeti teljesítményére vonatkozó általános... Tovább

Tovább a lexikonra