notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Norton Internet Security 2008

hirdetes

Norton Internet Security 2008

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A Norton Internet Security 2008 tartalmazza a Norton Identify Safe szolgáltatást, amely a felhasználók azonosítóit védi online bankolás, vásárlás és böngészés során. A vállalat mindkét termék teljesítményét optimalizálta, megnövelte a technológiai támogatást és csökkentette a felhasználói beavatkozás igényét.

A Norton 2008-as termékek hatékony védelmet biztosítanak az új támadások ellen, továbbá a védelmet a PC-n túl is kiterjesztik a vezetéknélküli otthoni hálózatokra és az online azonosítókra is.

Újdonságok a Norton 2008-as termékeiben:

Böngészõ védelem

Védelmet nyújt az úgynevezett „drive-by download" és egyéb új vagy ismeretlen fenyegetettségek ellen, amelyek az Internet Explorer sérülékenységeit használják ki. Forradalmi, nulladik napi proaktív védelem a kártékony kódok ellen, amelyek az ActiveX, JavaScript és VBSscript alkalmazásokat használják a böngészõ támadására.

Norton Identity Safe

A személyes információkat és azonosítókat védi az online bankolás, vásárlás és böngészés közben. Lehetõvé teszi a felhasználók számára annak ellenõrzését, hogy mely információkat osztják meg a weboldallal, biztonságosan tárolja a személyes információkat, illetve automatikusan beilleszti a jelszavakat. Tárolja és titkosítja a jelszavakat és a bizalmas adatokat, automatikusan használja ezeket a felhasználó kérésére, hogy idõt spóroljon, illetve védelmet biztosítson a billentyûleütéseket követõ programoktól. (Ez a funkció csak a Norton Internet Security 2008-ban található meg.)

Egykattintásos támogatás

A megszokott, kényelmes hozzáférést biztosítja a technikai támogatáshoz, amelyek korábban már elérhetõk voltak a Norton 360-ban is. Automatikus hibaelhárítást biztosít az olyan szokványos problémák esetén, mint a kapcsolódás, licencek kezelése illetve termék-aktiválás. A fõ felületen keresztül direkt elérést biztosít a technikai támogatáshoz telefonon, e-malben vagy chaten keresztül.

hirdetes

Otthoni hálózati funkció

Feltérképezi a csatlakoztatott eszközöket, így képet alkot a helyi hálózaton mûködõ eszközökrõl. Nyomonköveti azon számítógépek általános biztonsági állapotát, amelyeken Norton Internet Security 2008 vagy Norton AntiVirus 2008 fut. E mellet a Norton Internet Security 2008-on belül ez a funkció ellenõrzi a vezetéknélküli hálózat biztonságát, figyelmezteti a felhasználót, amikor nem biztonságos vezetéknélküli hálózatra akar csatlakozni, és segítséget nyújt a hálózati biztonsági beállítások menedzselésében. Ajánlásokat biztosít a vezetéknélküli routerek biztonságossá tételéhez, továbbá hasznos tanácsokkal szolgál az otthoni hálózat biztonságához.

Teljesítmény

A 2007-es termékportolióban végrehajtott teljesítmény-növelést követve a Symantec további fejlesztéseket hajtott végre a teljesítmény növelésében a kulcsfontosságú funkciók esetében. A Norton Internet Security 2007-hez viszonyítva a 2008-as termék felhasználói felülete 22 százalékkal gyorsabban reagál, és a gyors-szkennelést 39 százalékkal gyorsabban hajtja végre.

Kilenc versenytárs átlagát tekintve a Norton Internet Security 2008 vezetõ pozíciót tölt be öt kulcsfontosságú területen, beleértve a betöltési idõt (20 százalékkal gyorsabb), a memóriaigényt (69 százalékkal kevesebb), a teljes szkennelést (12 százalékkal gyorsabb), a felhasználói interfész reagálását (54 százalékkal gyorsabb) és a letöltési sebességet (31 százalékkal gyorsabb).

hirdetes

Mindkét termék magába foglalja a SONAR viselkedés-alapú azonosítási technológiát, amely védelmet nyújt a kártékony kódokkal szemben, mielõtt a szokványos vírus és antispyware beállítások képesek lennének felismerni azokat. A Norton Internet Security 2008-ban a SONAR teljes szkennelést hajt végre minden egyes alkalommal, amikor egy alkalmazás kívülrül érkezõ kommunikációval próbálkozik, és védi az azonosítókat a tûzfal ismeretlen támadásokkal szembeni hatékonyságának növelésével.

Ezek az új elemek egézítik ki a Norton Internet Security-ban már eddig is meglévõ funkciókat, beleértve a rootkitek elleni védelmet, és az új, Threat Interceptor sérülékenységek elleni védelmi technológiát. A Norton Internet Security e mellett magába foglalja a Norton AntiVirus funkcióit is.

A termékeket a Windows XP Service Pack2 és Windows Vista felhasználói is alkalmazhatják. A Norton Add-on Pack további, opcionálisan választható megoldásokat is kínál, beleértve az antispam és parental control funkciókat.

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Barter

Egy médiatulajdonos reklámidőt vagy hirdetési felületet biztosít más szolgáltatásért,... Tovább

Oktatási és Kultirális Minisztérium

Tájékoztató az Otatási és Kulturális Minisztérium feladatairól   Az Oktatási és... Tovább

Tovább a lexikonra