notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A Panda elkészítette Internet Security programjának új verzióját

hirdetes

A Panda elkészítette Internet Security programjának új verzióját

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A Panda Internet Security a teljes biztonsági csomag, amely az internet felõl fenyegetõ összes veszélytõl megvédi számítógépünket, ráadásul pár extra funkcióval is gazdagodott tavaly óta.

Új funkció

Néhány új funkció a Panda Internet Security 2007-hez képest: rendszerteljesítmény optimalizálás, személyes adatvédelem (pl. bankkártyaadatok, bankszámlaszám, belépési kódok), on-line csalás elleni védelem (banki és on-line vásárlás teljes biztonságban), internet-hozzáférés management (korlátozza a nem megfelelõ tartalmú weboldalak hozzáférését)

A Panda Internet Security 2008 használatával senki sem juthat hozzá személyes adataihoz a mi engedélyünk nélkül.

Szoftver felhasználói felület

A szoftver felhasználói felülete teljesen úgy épül fel, mint a korábbi változaté, ha nem vizsgáljuk át figyelmesen és nem vesszük észre a 2008-as évszámot, akkor rá sem jövünk, hogy új verzióról van szó. Ez nyilván segíti azokat a felhasználókat, akik az elõzõ változatot is használták.

Védelem minden irányban

Mint minden hasonló alkalmazásban, a 2008-as Pandában is a kártékony kódok elleni védelem áll a központban. Ez magában foglalja az ismert vírusok, kémprogramok, reklámprogramok és a rootkitek elleni védelmet is, de természetesen a még ismeretlen kártevõk ellen is hatásos. A Panda a személyes adatok védelmérõl is gondoskodik.

hirdetes

Eszerint megadjuk számára a védeni kívánt információkat és a program a hálózati forgalmat figyelve akadályozza meg, hogy azok illetéktelen kezébe kerüljenek. Egyéb káros fenyegetések ellen is véd, úgy mint pl. az adathalászat. Védelmet nyújt a nemkívánatos webes tartalmak ellen is. Felhasználókat hozhatunk létre, akik csak az általunk megadott témájú weboldalakat látogathatják. Emellett a program a kéretlen levelek szûrésére is használható, igaz, itt nincs annyi beállítási lehetõségünk, mint a többi védelmi modul esetében.

Hasznos újítások

Elérkeztünk a 2008-as verzió újdonságaihoz: ezek közül a kevésbé érdekes a számítógép optimalizálásának, valamint a biztonsági mentések készítésének lehetõsége. Az elsõ gyakorlatilag az átmeneti állományok törlését és a töredezettség mentesítést jelenti. A biztonsági mentéssel idõzített adatmentéseket végezhetünk, CD-re, vagy DVD-re is.

hirdetes

Az új változat meghatározó újítása a Megadetection technológia, amelynek segítségével több mint 1.8 millió fajta kártékony fenyegetéstõl védhetjük meg a gépünket. A hangzatos elnevezés valójában egy négy pontból álló biztonsági rendszert takar, amelynek legfontosabb tagja a Panda TotalScan Pro szolgáltatása. Ez nem más, mint egy kiszolgáló alapú keresõ, amely a Panda Software szerverfarmjához kapcsolódva azonosítja a fenyegetéseket.

A Panda Internet Security 2008 teljes védettséget kínál az internet veszélyeivel szemben.
Ismert fenyegetések elleni védelem: vírusok, spywarek, trójaiak, stb.
Ismeretlen fenyegetések elleni védelem: truPrevent technológia; tûzfal védelem; ÛGH

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

minõség

annak mértéke, hogy mennyire teljesíti a saját jellemzõk egy csoportja a... Tovább

public relations

A PR azon programok összessége, amelyeket azért alakítottak ki, hogy támogassák vagy... Tovább

Tovább a lexikonra