notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mi is az az Intranet. Belsõ kommunikáció az Intranet segítségével.

hirdetes

Mi is az az Intranet. Belsõ kommunikáció az Intranet segítségével.

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Sok mindent lehet intranet alkalmazásnak tekinteni az SMTP levelezéstõl kezdve, az Interneten keresztüli titkosított csatornákkal összekötött LAN-okon át, a hagyományos alkalmazásokig.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérd ajánlatunkat itt!

Web böngészõ

Ez a fogalom leggyakrabban azonban olyan alkalmazást jelent, amelyet Web böngészõ segítségével lehet használni. Ilyen alkalmazások ma már vannak, és egyre többen lesznek. A hagyományos alkalmazások egymás után kapnak Webes felületet, és olyan új alkalmazások is kialakulnak, amelyek eddig nem léteztek, és amelyek hatékony megvalósítását a Web technológia teszi lehetõvé. Ugyanakkor a Webet elsõsorban nem arra találták ki, hogy univerzális kliens felület legyen kliens-szerver alkalmazásokhoz annak ellenére, hogy úgy tûnik, ez válik az elsõdleges felhasználási móddá.

hirdetes

Információpublikálás

 A Web eredeti felhasználása információpublikálás, amely csak késõbb lett kiegészítve olyan elemekkel, amelyek lehetõvé teszik az eredetihez képest fordított, a kliens felõl a szerver felé haladó információk továbbítását. Ezekkel az elemekkel már lehetõvé válik Web alapú alkalmazások megírása, de sok olyan kérdés nyitva marad, amelyre nem ad a Web technológia egyértelmû választ. Mi lehet mindezeknek a végsõ konklúziója? Melyik felülete használjuk Web alkalmazások fejlesztéséhez? Természetesen nem lehet egyértelmû választ adni. Ha valaki olyan alkalmazást fejleszt, amely egyébként is nagyon kötõdik a Windows NT szerver platformhoz, például használ OLE-n keresztül egyéb alkalmazásokat, akkor nyugodtan választhatja az ISAPI felületet. Ha nem fontos a Web szerver program cserélhetõsége, és Netscape szervert használ, akkor használható az NSAPI. A CGI minden esetben használható, jól megvalósított, minimális a különbség az egyes változatok között. Nagyon jól használható azokban az esetekben, amikor az operációs rendszerek és a Web szerverek közötti hordozhatóságot kívánja valaki használni. A FastCGI egyenlõre inkább kísérletezésre való, még nem egészen kiforrott, de mindenképpen figyelembe kell venni, amikor valaki CGI alkalmazást fejleszt, hogy könnyen átvihetõ legyen majd FastCGI alá.

hirdetes

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérd ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

minõsítési folyamat

az elõírt követelmények teljesítési képességét bizonyító folyamat 1. MEGJEGYZÉS:... Tovább

minõség

annak mértéke, hogy mennyire teljesíti a saját jellemzõk egy csoportja a... Tovább

Tovább a lexikonra