notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

MSZ EN ISO 9001:2001 lépésrõl lépésre! Avagy milyen a jól mûködõ ISO 9001 rendszer?

hirdetes

MSZ EN ISO 9001:2001 lépésrõl lépésre! Avagy milyen a jól mûködõ ISO 9001 rendszer?

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A holnapi naptól indul Minõségügyi iskolánk következõ része, mely az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minõségirányítási rendszer kiépítéshez és tanúsíttatásához ad hathatós segédletet.

A cikksorozat gyakorlati oldalról közelíti meg az ISO 9001 szabvány alkalmazását, és rendhagyó módon igen sok szakmai, mások által talán titkosnak tartott know-how-t árul majd el.

Minden 3. nap egy új fejezettel jelentkezünk, melyben végigkísérjük az MSZ EN ISO 9001:2001 minden egyes fejezetét, elemezzük azt. Célunk szakmai tapasztalatunkat összeszedve valós és használható tanácsokat megfogalmazása, melynek segítségével az ISO 9001 rendszer kiépítése könnyebbé válik.

Valószínûleg a cikksorozatból konkurenciáink is igen sokat tanulhatnak majd, de a felkészítendõ cégeknek eláruljuk, bár ez a tudásanyag, amit itt publikálunk valóban rendkívüli és önmagában is használható, mi azért ennél sokkal többet tudunk segíteni, ha felkérnek bennünket. A cikksorozat egy szakmai egyeztetõ fórum eredménye, melyben 7 másik felkészítõ cég (õket most természetesen itt nem reklámoznánk) valamint 2 német tanúsító, a Quacert Hungary Kft. (honlapjuk címe: www.quacert.hu, valamint az International Cert Hungary Kft. (honlapjuk címe: www.isotanusitas.hu) szakemberei vettek részt. Így az elkészült anyag a minõségbiztosítási, minõségirányítási szakma majdnem 50, a gyakorlattal nap mint nap találkozó tanácsadójának illetve auditorának gondolatait tartalmazza.

hirdetes

hirdetes
Az olvasáshoz jó szórakozást, az ISO 9001 rendszer kiépítéséhez és tanúsíttatásához pedig jó szórakozást kívánunk! Aki mégis úgy dönt, hogy ideje drágább, mint a mi munkabérünk, kérjük, töltse ki az alábbi kérdõívet!

ISO 9001, ISO 14001 EMAS rendszerek kiépítéshez, kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

szervezeti vásárlás

Olyan döntéshozatali folyamat, amely során a formális szervezetek megteremtik az igényt a... Tovább

Szociális és Munkaügyi Minisztérium

Szociális és Munkaügyi Minisztérium tevékenységi köre A Szociális és Munkaügyi... Tovább

Tovább a lexikonra