notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

ISO 9001 minõségirányítási belsõ auditori és minõségirányítási szakember képzés 2006 ban!

hirdetes

ISO 9001 minõségirányítási belsõ auditori és minõségirányítási szakember képzés 2006 ban!

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Mindkét tanfolyamunk munkaügyi központ általi regisztrációval rendelkezik (11-0188-04), a tanfolyam költsége a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható!

Figyelem! a szakképzési hozzájárulás mindenképpen kiadást jelent céged számára, de egy részét a vállalat munkatársainak képzésre fordíthatod a 3/2004. OM-FMM rendelet elõírásai szerint. Csak a Te döntéseden múlik, úgy költi-e el vállalatod ezt az összeget, az államnak fizeti be, vagy munkatársai oktatásra fordítja, hogy közvetlen haszna is származzon belõle!

• Ha várható a tanúsítói audit, és nincs megfelelõ képzettséggel rendelkezõ szakemberük a belsõ auditok elvégzéséhez,
• Ha nem biztosítható a belsõ auditok során a függetlenség, mert csak a minõségirányítási vezetõ rendelkezik belsõ auditori végzettséggel
• Ha most építi ki a minõségirányítási rendszert, és nem akar csak a tanácsadóra hagyatkozni, vagy nem mindig érti, mit és miért akar a tanácsadó,
• Ha eddig nem foglalkozott minõségirányítási rendszerekkel és nem ismeri az ISO 9001-et, de a jövõben szükséges lesz (lehet) rá,
• Ha a minõségirányítási rendszer fenntartásához már nem akar tanácsadót alkalmazni

hirdetes
• Ha olyan tanfolyamon szeretne részt venni, ahol tapasztalt minõségirányítási tanácsadók, és gyakorló auditorok adják át ismereteiket, válaszolnak kérdéseikre

akkor Neked ajánljuk a 2006.06.13-15között megrendezésre kerülõ ISO 9001 belsõ auditori tanfolyamot! A tanfolyam részletes programját ide kattintva olvashatod. A jelentkezési lapot ide kattintva töltheted le.

Ha Te nem a rendszerek felülvizsgálatával, hanem a fenntartásával foglalkozol, akkor a minõségügyi szakember, minõségügyi vezetõ tanfolyamunkat ajánljuk! A tanfolyam idõpontja 2006.10.03-05. Mit kaphatsz a tanfolyamtól?

• Útmutatót az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minõségirányítási rendszer fenntartásához és fejlesztéséhez
• Segítséget a folyamat- és rendszerszemlélethez,
• Támpontot a minõségirányítási alapelvek gyakorlati megvalósításához
• Módszert a vállalati önértékeléshez
• a napi gyakorlat során, a kis- és közepes vállalatoknál is jól alkalmazható minõségtechnikákat (5 S elv, ABC-Pareto, FMEA, Ishikawa, SWOT)

hirdetes
• Ismereteket a minõségköltségekrõl, módszereket a minõségbõl, minõségirányítáai rendszerbõl származó megtakarításokhoz
• Sikeres vizsga esetén igazolást arról, hogy Te képzett minõségügyi szakember vagy, alkalmas minõségirányítási vezetõi poszt betöltésére.

A minõségügyi szakember képzés részletes programja ide kattintva olvasható. A jelentkezési lap ide kattintva tölthetõ le!

Mindkét tanfolyamunk munkaügyi központ általi regisztrációval rendelkezik (11-0188-04), a tanfolyam költsége a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható! Figyelem! a szakképzési hozzájárulás mindenképpen kiadást jelent céged számára, de egy részét a vállalat munkatársainak képzésre fordíthatod a 3/2004. OM-FMM rendelet elõírásai szerint. Csak a Te döntéseden múlik, úgy költi-e el vállalat ezt az összeget, hogy közvetlen haszna is származzon belõle! 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

esomar

Vélemény- és Marketing Kutatók Világszövetsége (World Association of Opinion and Marketing... Tovább

mérõeszköz

mérõmûszer, szoftver, etalon, anyagminta, segédberendezés, vagy ezek kombinációja,... Tovább

Tovább a lexikonra