notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az ISO 9001 tanúsítvány megszerzésére irányuló, tűzoltókészülék forgalmazók, gyártók ellenőrzést végzők részére szóló felkészítés programja:

hirdetes

ISO 9001 rendszer kiépítése tűzoltó készülék karbantartóknak hihetetlenül olcsó áron!

Máté Balázs,
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A 28/2011 BM rendelet az Országos tűzvédelmi szabályzatról és az 50/2011 (XII. 20.) BM rendelet szerint a tűzoltó készülék karbantartóknak kötelező az ISO 9001 rendszer bevezetése és tanúsítása! Tudjuk nyűg, de most olcsón és hatékonyan megfelelhetsz a jogszabályoknak!

Az ISO 9001 tanúsítvány megszerzésére irányuló,  tűzoltókészülék forgalmazók, gyártók ellenőrzést végzők részére szóló felkészítés programja:

ISO 9001 rendszer kiépítése tűzoltó készülék karbantartóknak hihetetlenül olcsó áron!


Kifejezetten tűzoltó készülék karbantartók számára indítunk csoportos ISO 9001 rendszer kiépítést, melynek ára minimum 8 cég jelentkezése esetén csupán 49.900 Ft!

A csoportos felkészítés keretein belül úgy alakíthatod ki ISO 9001 rendszeredet, hogy az ne jelentsen felesleges terhet a cég működése során.


Az ISO 9001 kialakítás programja magában foglalja a csoportos konzultációt és oktatást az ISO 9001 rendszer kialakításáról és bevezetéséről.

Az ISO 9001 tanúsítvány megszerzésére irányuló,  tűzoltókészülék forgalmazók, gyártók ellenőrzést végzők részére szóló felkészítés programja:

hirdetes


2012. március 27. kedd Csoportos konzultáció és oktatás az ISO 9001 rendszer kialakításáról és bevezetéséről. Minta dokumentációs rendszer átvétele, használatának megértése.
2012. május 8. belső audit csoportos megtartása, hibák javítása, konzultáció a helyszíni belső audit megtartásáról, tanúsító kiválasztása.

A tanfolyamokon a nagy érdeklődésre való tekintettel korlátozott számban tudunk csak jelentkezést elfogadni, ezért add le jelentkezésedet most! Kattints ide!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Gazdasági és Közlekedési Minisztérium

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium bemutatkozása A tárca felelős a reálgazdasági... Tovább

policentrikus marketingstratégia

A vállalat minden piacot önálló egységként kezel, és a helyi adottságokhoz igazodó egyedi... Tovább

Tovább a lexikonra