notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Minõségügyi szakember, minõségügyi vezetõ képzés: 2006.10.03-05-én, belsõ auditor tanfolyam: 2006.06.13-15-én.

hirdetes

Minõségügyi szakember, minõségügyi vezetõ képzés: 2006.10.03-05-én, belsõ auditor tanfolyam: 2006.06.13-15-én.

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Kinek ajánljuk ISO 9001 belsõ auditori tanfolyamunkat? Miért jó, ha Ön is részt vesz rajta? Kérjük, olvasson bele!

 

2006.06.13-15között a STandard-Team Kft. ISO 9001 belsõ auditori tanfolyamot tart. 

 

Ha jelentkezni kíván tanfolyamunkra, kérjük töltse le ide kattintva a jelentkezési lapot!! Kérjük, a kitöltött jelentkezési lapot a rajta szereplõ faxszámra aláírva visszaküldeni szíveskedjék. 

 

Kinek érdemes részt venni ezen a tanfolyamon? Már nagyon sok elégedett partnerünk bizonyítja, hogy majdnem mindenkinek! A Belsõ auditori tanfolyamainkról szóló vevõi véleménykérés eredményérõl ide kattintva olvashat! De kinek is ajánljuk tehát? 

Azon cégek vezetõinek, munkatársainak, akik ISO 9001 szabvány szerinti minõségirányítási rendszert terveznek bevezetni, mert bõvebb információt kaphatnak arról, mi vár rájuk a következõ idõszakban, és megtudhatják, hogyan lehet jól használni a minõségirányítási rendszert. Mivel a tanfolyamot egy minõségirányítási rendszert kiépítõ és egy tanúsító cég munkatársai tartják, képet kaphatnak arról is, mire számíthatnak az auditon, mire kell készülni.

 

Azon cégek vezetõinek és munkatársainak, akiknél bevezetés alatt áll az ISO 9001 szabvány szerinti minõségirányítási rendszer, mert ötleteket kaphatnak arról, hogyan lehet a szabvány követelményeit a gyakorlatban megvalósítani, megtanulhatják azokat a technikákat, melyek segítségével minden munkatárs bevonható a minõségirányítási rendszer megvalósításába, így elkerülhetõ, hogy egy-két ember nyakába szakadjon minden feladat, illetve az, hogy a cég kellemetlen helyzetbe kerüljön auditon.

hirdetes

Azon cégek vezetõinek és munkatársainak, akik már rendelkeznek tanúsított minõségirányítási rendszerrel, és szeretnék azt folyamatosan, lehetõleg külsõ segítség nélkül mûködtetni, mert a tanfolyam során nem csupán az ISO 9001 szabvány követelményeit ismerik meg a résztvevõk, hanem képesek lesznek vállalatuknál önállóan belsõ auditokat lefolytatni, megtalálni a mûködés gyenge pontjait, meghatározni a javítás módját, ezzel segítve vállalatuk fejlõdését, fenntartani a minõségirányítási rendszer és a cég mûködésének szerves egységét

  

Miért pont aSTandard-Team Kft. tanfolyamát érdemes választani?

hirdetes

 

Mert az oktatók naponta vesznek részt minõségügyi felkészítésben, tanúsításban, így az ISO 9001-hez kapcsolódóan mindkét oldalról pontos információkhoz juthatnak a résztvevõk.

 

Mert nagy gyakorlattal rendelkezünk belsõ auditori tanfolyamok szervezésében, megtartásában, olyan módszert dolgoztunk ki, melynek segítségével a résztvevõk hatékonyan és önállóan lesznek képesek belsõ auditokat lefolytatni, s közben a színvonalas ellátásról sem feledkezünk meg.

Mert tanfolyamunk gyakorlatilag nem jelent plusz költséget az Ön cége számára, hiszen a tanfolyam költsége a 32/2001 OM rendelet alapján a szakképzési költség terhére teljes mértékben elszámolható!

 

A tanfolyam képzési programjának összefoglalása itt olvasható

Ha jelentkezni kíván tanfolyamunkra, kérjük töltse le ide kattintva a jelentkezési lapot!! Kérjük, a kitöltött jelentkezési lapot a rajta szereplõ faxszámra aláírva visszaküldeni szíveskedjék. 

ISO 9001, ISO 14001 rendszerkiépítéshez kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

metrológiai megerõsítés

olyan mûveletek összessége, amelyek annak biztosításához szükségesek, hogy egy... Tovább

nyomonkövethetõség

képesség arra, hogy nyomon kövessék a múltját, az alkalmazását, vagy a helyét... Tovább

Tovább a lexikonra