notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Díjazták a minõségügyben sikeres vállalatokat

hirdetes

Díjazták a minõségügyben sikeres vállalatokat

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A minõségügyben kiemelkedõ eredményt elérõ gazdálkodó szervezeteknek idén is odaítélték a Nemzeti Minõségi Díjakat. Az elismerés nagyköveti címét ketten vehették át. 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Szanyi Tibor, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) politikai államtitkára pénteken átadta a 2005. évi Nemzeti Minõségi Díj elismeréseket a Parlamentben. 

A közepes méretû termelõ vállalati kategóriában a Knorr-Bremse Vasúti Jármû Rendszerek Hungária Kft. részesült az elismerésben. Szolgáltató kategóriában az E.ON Tiszántúli Áramszolgáltató Rt. kapta a díjat. 

Az ünnepségen Szanyi Tibor elmondta: mindabban a fejlõdésben, amit az ország elért, szerepet játszott az elmúlt tizenöt évben az országba vonzott több mint 50 milliárd eurónyi külföldi mûködõtõke, ami Kelet-Közép-Európában egy fõre vetítve is a legjobb teljesítmény. 

hirdetes

Hatvani György, a GKM helyettes államtitkára, a Nemzeti Minõségi Díj Bizottság elnöke az ez évi pályázattal kapcsolatban elmondta, hogy a pályázatok szakmai színvonala javult, több kritériumban is eléri az európai nívót. 

A Nemzeti Minõségi Díj pályázaton elért eredményének elismeréseként Európai minõségügyi szervezetének, az EFQM-nek oklevelét kapta a Papyrus Hungária Rt., valamint a Debreceni Hõszolgáltató Rt. 

hirdetes
A Nemzeti Minõség Klub tagsága által 1998-ban alapított Nemzeti Minõségi Díj Nagykövete címet kapta Megyeri József, az Imerys Tûzállóanyaggyártó Kft. minõségügyi vezetõje, valamint Pónya Gábor, a T-Mobile Rt. TQM-menedzsere. 

A minõségügyben kiemelkedõ eredményt felmutató gazdálkodó szervezetek elismerésére 1996-ban alapította az akkori miniszterelnök a Nemzeti Minõségi Díjat, amelyet évente osztanak ki.  
 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

keresztpromóció

Egy márkával egy másik, nem konkurens márkát reklámoznak. Tovább

public relations

A PR azon programok összessége, amelyeket azért alakítottak ki, hogy támogassák vagy... Tovább

Tovább a lexikonra