notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Minõségirányítási szakember, környezetirányítási valamint minõségirányítási belsõ auditori tanfolyamok indulnak!

hirdetes

Minõségirányítási szakember, környezetirányítási valamint minõségirányítási belsõ auditori tanfolyamok indulnak!

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

2006ban újra indulnak a  STandard-Team Kft. népszerû tanfolyamai. Ha az Önök vállalatánál minõségirányítási rendszer mûködik, vagy kiépítés alatt áll, akkor Ön jól hasznosítható ismereteket szerezhet a belsõ auditori valamint a minõségügyi szakember képzésünkön.

Amennyiben vállalatuk a környezetirányítási rendszerben érintett, akkor a környezetirányítási belsõ auditori tanfolyamunkat ajánljuk figyelmükbe. A tanfolyamok gyakorlatközpontúak, hasznos információkkal szolgálnak azoknak is, akik csak még csak érdeklõsnek a minõség- és környezetirányítási rendszerek iránt. Részletes leírás, jelentkezés itt.

A Belsõ auditori tanfolyam alapvetõ célja, hogy a résztvevõk képesek legyenek a minõségirányítási rendszer, azaz vállalatuk mûködésének szakszerû felülvizsgálatára, a gyenge pontok, hiányosságok feltárására, javítási intézkedések meghatározásában. Mivel ezt csak a vonatkozó ISO 9001:2001 szabvány ismeretével lehet megvalósítani, így a képzésnek része a szabvány áttekintése, értelmezése is. Ahol tanúsított minõségirányítási rendszert mûködtetnek a tanúsítók általában elõírják, hogy a cégen belül legalább egy ember rendelkezzen ilyen végzettséggel.

hirdetes

Ahol jelenleg van kiépítés alatt a minõségirányítási rendszer ott a tanfolyam elvégzését követõen sokkal könnyebb lesz az együttmûködés a rendszert kialakító tanácsadóval, így teljes mértékben elkerülhetõ lesz a túlszabályozás. Akinél pedig nincs ISO 9001:2000 szabvány szerinti minõségirányítási rendszer, de szeretne objektív képet kapni a mûködés megfelelõségérõl, a fejlesztési lehetõségekrõl, azoknak szintén sokat segíthet a tanfolyam elvégzése. Részletes leírás, jelentkezés itt.
IDÕPONT: Kérjük érdeklõdjön irodánkban (+36-36-537-263) vagy kérje ajánlatunkat itt!

A minõségirányítási szakember tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik minõségügyi vezetõként dolgoznak, vagy szertnének dolgozni, már rendelkeznek az alapvetõ minõségirányítási ismeretekkel, és szeretnék tudásukat, illetve a vállalatuknál mûködõ minõségirányítási rendszert továbbfejleszteni. A résztvevõk a tanfolyam elvégzése után önálló, cégen belüli, rendszer karbantartási és fejlesztési feladatokat tudnak ellátni. 
hirdetes

A minõségirányítási auditorhoz hasonlóan a környezetirányítási rendszert mûködtetõ, kiépítõ cégeknek is szükségük van belsõ auditorra.A STandard-Team Kft. rendszeresen szervez környezetirányítási belsõ auditori tanfolyamot is.  Részletes leírás, jelentkezés itt.

Elõkészületben van az OHSAS 18001 szabvány szerinti tanfolyam is. Várhatóan a Munkahelyi egészség és biztonságirányítási rendszert ismertetõ tanfolyam szintén 3 napos lesz és ára az ISO 9001 tanfolyaméval egyezik meg.

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

hozzárendelhető költség

Az a költség, amelynek felmerülése elkerülhető lehetne, ha a termék, funkció, vagy folyamat... Tovább

Rövid Ellátású Láncok

Támogatási rendszer, mely a földrajzilag közeli vállalkozások és termelők együttműködését segíti. Tovább

Tovább a lexikonra