notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Máté Balázs online marketing asztali

JBoss - JAVA alapú alkalmazásszerver

JBoss - JAVA alapú alkalmazásszerver

Nagy István
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Több honlapon is találkozhatunk, online demokkal, amik kipróbálhatóvá teszik számunkra a kínált alkalmazást. Lehetnek ezek banki alkalmazások, portálmenedzselésre alkalmas keretrendszerek, vállalatirányítási rendszerek, logisztika kezelésére, koordinálásra alkalmas szoftverek

A webes demok előtérbe kerülése napról napra növekszik, hiszen a látogatók vonakodva töltenek le a saját gépükre, félve attól hogy az " megfertőzi " gépüket. Ezt kikerülve jöttek létre az olyan demók amiket nem kell letölteni a gépre, hanem egy úgynevezett Javaplatformot kell telepíteni ami független minden ilyen demotól, a Sun cég honlapjáról telepíthető biztonságosan. Olyan mint pl a Flash player. Miután ez fennvan a gépünkön, akkor már a böngészőbe beépülve futtathajtuk a kipróbálandó demokat.

hirdetes

Egy teljesen JAVA nyelben megírt, J2EE szabványt magában foglaló szoftverről van szó. A fejlesztése 1999-ben kezdődött, nyílt forráskódú EJB ( Enterprise Java Bean ) konténerként. Ingyenesen letölthető a forráskódja és a bináris verzió is a project honlapjáról.

5-ös verzió

A dokumentációja pénzbe kerül, elő kell fizetni rá és akkor az abban az évben kitermelt dokumentációt megkapjuk, tanulhatunk belőle. Hamarosan kijön az 5-ös verzió aminek aprpójaként készül ez a cikk is.

Szoftveres támogatottságban nincsen hiány, ha a honlapon a download szekcióba lépünk láthatjuk hogy Webes felületet, AJAX-os keretrendszert tölthetünk le hozzá, külön aklamazásszervert, webszervert, VoIP platformot. Mindezeken túl létezik teljes funkcionalitású fórum, " wiki ".

hirdetes

Igaz hogy a dokumentációja fizetős, de ha komoly fejlesztésbe szeretnénk véghezvinni, és hosszútávon üzemeltetni egy ilyen alapú webes alkalmazást, akkor mindenféleképpen megéri befektetnünk, hiszen visszahozza az árát.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 101

Átlagos értékelés: 4.8

Szótár

rendszer

egymással kapcsolatban, vagy kölcsönhatásban álló elemek összessége Tovább

érvényesítés/jóváhagyás (validálás)

annak megerõsítése objektív bizonyíték szolgáltatásával, hogy az adott szándék... Tovább

Tovább a lexikonra