notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ingyenesen elérhetõk a hatályos jogszabályok

hirdetes

Ingyenesen elérhetõk a hatályos jogszabályok

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A Kormányzati Portálon elérhetõk és kereshetõk a magyar jogszabályok. A gyûjtemény az önkormányzati rendeletek kivételével minden hatályos jogszabályt tartalmaz.

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

A szolgáltatást kiegészíti a Jognaptár, mely segítséget nyújt a jogszabályváltozások nyomon követésében. 
Az elektronikus információszabadságról szóló törvény alapján a Kormányzati Portálon december 1-jétõl elérhetõ a Hatályos jogszabályok elektronikus gyûjteménye (HJEGY). 
A szolgáltatás az önkormányzati rendeletek kivételével minden hatályos törvényt és az állami irányítás egyéb jogi eszközeit (rendeleteket, utasításokat stb.) is tartalmazza. A gyûjtemény ingyenesen és korlátozások nélkül használható. 

hirdetes
A jogszabályok sorszám, típus, a megjelenésük éve, paragrafus és kulcsszavak alapján is kereshetõk. 

A gyûjtemény nem tartalmazza a "salátatörvényeket", vagyis azokat a jogszabályokat, amelyek kizárólag más törvényeket módosító vagy korábbi törvények egyes részeit hatályon kívül helyezõ intézkedéseket tartalmaznak. 

hirdetes

A HJEGY mellett elérhetõ a Jognaptár szolgáltatás is, mely segítséget nyújt a változások nyomon követésében. A Jognaptár kereséskor megmutatja mindazokat a jogszabályokat, amelyek egy megadott idõszakban léptek vagy lépnek hatályba. Alapesetben a rendszer az adott naptól számított plusz-mínusz 20 napos intervallumban keres. A Jognaptárral konkrét dátumokra is lehet keresni. 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

beszerzés

Szűkebb értelemben a termeléshez szükséges anyagok, segédanyagok stb. megvásárlását... Tovább

igazolás (verifikálás)

annak megerõsítése objektív bizonyíték szolgáltatásával, hogy az elõírt... Tovább

Tovább a lexikonra