notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A KAS ’94 Kft. minõségirányítási rendszerének ( MSZ EN ISO 9001:2001) elsõ 3 éve

hirdetes

A KAS ’94 Kft. minõségirányítási rendszerének ( MSZ EN ISO 9001:2001) elsõ 3 éve

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A KAS ’94 Kft MSZ EN ISO 9001:2001 minõségirányítási rendszerét 2001-ben kezdte el kiépíteni, az audit 2002 áprilisában történt meg az ÉMI-TÜV Bayern Kft. auditorai által. A felkészítést a STandard-Team Kft. végezte. Kapornay Lászlót a cég ügyvezetõjét kérdeztük az ISO 9001 rendszer elmúlt 4 évérõl.

 

ISO 9001, ISO 14001 rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

 Kapornay László ügyvezetõt kérdeztük miért döntöttek az ISO 9001 rendszer kiépítése mellett: az ISO 9001 minõségirányítási rendszert az építés kivitelezési munkák pályázati feltételeiben egyre többször megjelenõ tanúsítvány igény miatt kezdtük el kiépíttetni. A befektetett munkát és pénzt azért sem sajnáljuk, mert az építõiparban állami, önkormányzati vagy Európai Uniós munkáknál ma már nem is lehetne munkát vállalni, tanúsított minõségirányítási rendszer nélkül.  Az ügyvezetõ a cég bemutatásakor elmondta, hogy a rendszer kiépítés során azonban rájöttek, hogy maga az ISO 9001 rendszer is nagyon hasznos, még egy ilyen kis cég esetében is. Véleményük szerint , a minõségirányítási rendszer jelentõsen segít az építõipari anyagbeszerzési és munkafolyamatok nyomonkövethetõségében, a feladatok szervezésében, átláthatóságában. Bár a papírmunka valamelyest megnõtt, a rendelkezésre álló adatok jelentõsen segítenek a helyes vezetõi döntések meghozatalában, igaz, ez köszönhetõ annak is, hogy  az tanácsadónk a rendszerkiépítés során  messzemenõkig figyelembe vette a cég méretét és sajátosságait, így az ISO 9001 rendszer a KAS ’94 Kft. számára nem a papírozásról, hanem a hatékony munkavégzésrõl szól.
hirdetes
 A 2005-ös évben az eddigiek során az ÉMI TÜV Bayern Kft. által auditált  minõségirányítási rendszer a 4. évébe lépett,  így elérkezett a felülvizsgálati audit ideje. Az ISO 9001 audit során a tanúsító a következõ munkákat tekintette át:  Az audit során az auditor megállapította, hogy a KAS ’94 Kft. az ISO 9001 rendszert lelkiismeretesen mûködteti, a kialakított minõségirányítási rendszer cégre szabott, és hatékonyan segíti elõ a cég minõségközpontú munkavégzését. A KAS ’94 kft elérhetõsége: Kapornay László ügyvezetõ igazgató 06-20-9-221-220, www.kas94.hu  

ISO 9001, ISO 14001 rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

helyesbítõ tevékenység

tevékenység egy észlelt nemmegfelelõség megszüntetésére 1.... Tovább

Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium

Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium bemutatkozása   Az Igazságügyi és Rendészeti... Tovább

Tovább a lexikonra