notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A KAS ’94 Kft. minõségirányítási rendszerének ( MSZ EN ISO 9001:2001) elsõ 3 éve

hirdetes

A KAS ’94 Kft. minõségirányítási rendszerének ( MSZ EN ISO 9001:2001) elsõ 3 éve

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A KAS ’94 Kft MSZ EN ISO 9001:2001 minõségirányítási rendszerét 2001-ben kezdte el kiépíteni, az audit 2002 áprilisában történt meg az ÉMI-TÜV Bayern Kft. auditorai által. A felkészítést a STandard-Team Kft. végezte. Kapornay Lászlót a cég ügyvezetõjét kérdeztük az ISO 9001 rendszer elmúlt 4 évérõl.

 

ISO 9001, ISO 14001 rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

 Kapornay László ügyvezetõt kérdeztük miért döntöttek az ISO 9001 rendszer kiépítése mellett: az ISO 9001 minõségirányítási rendszert az építés kivitelezési munkák pályázati feltételeiben egyre többször megjelenõ tanúsítvány igény miatt kezdtük el kiépíttetni. A befektetett munkát és pénzt azért sem sajnáljuk, mert az építõiparban állami, önkormányzati vagy Európai Uniós munkáknál ma már nem is lehetne munkát vállalni, tanúsított minõségirányítási rendszer nélkül.  Az ügyvezetõ a cég bemutatásakor elmondta, hogy a rendszer kiépítés során azonban rájöttek, hogy maga az ISO 9001 rendszer is nagyon hasznos, még egy ilyen kis cég esetében is. Véleményük szerint , a minõségirányítási rendszer jelentõsen segít az építõipari anyagbeszerzési és munkafolyamatok nyomonkövethetõségében, a feladatok szervezésében, átláthatóságában. Bár a papírmunka valamelyest megnõtt, a rendelkezésre álló adatok jelentõsen segítenek a helyes vezetõi döntések meghozatalában, igaz, ez köszönhetõ annak is, hogy  az tanácsadónk a rendszerkiépítés során  messzemenõkig figyelembe vette a cég méretét és sajátosságait, így az ISO 9001 rendszer a KAS ’94 Kft. számára nem a papírozásról, hanem a hatékony munkavégzésrõl szól.
hirdetes
 A 2005-ös évben az eddigiek során az ÉMI TÜV Bayern Kft. által auditált  minõségirányítási rendszer a 4. évébe lépett,  így elérkezett a felülvizsgálati audit ideje. Az ISO 9001 audit során a tanúsító a következõ munkákat tekintette át:  Az audit során az auditor megállapította, hogy a KAS ’94 Kft. az ISO 9001 rendszert lelkiismeretesen mûködteti, a kialakított minõségirányítási rendszer cégre szabott, és hatékonyan segíti elõ a cég minõségközpontú munkavégzését. A KAS ’94 kft elérhetõsége: Kapornay László ügyvezetõ igazgató 06-20-9-221-220, www.kas94.hu  

ISO 9001, ISO 14001 rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

eltérési engedély

a termék létrehozása elõtt adott hozzájárulás egy termék (3.4.2.) eredetileg... Tovább

minõség

annak mértéke, hogy mennyire teljesíti a saját jellemzõk egy csoportja a... Tovább

Tovább a lexikonra