notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Keresőoptimalizálás szoftver,SEO,Internet Marketing Tanácsadás

hirdetes

Néhány keresőoptimalizáló szoftver

Kiss Sándor
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Internet Business Promoter, Good Keywords, AM-Deadlink. Keresőoptimalizálás,SEO,Internet Marketing.

Keresőoptimalizálás szoftver

Internet Business Promoter

Az Internet Business Promoter-ről hirtelen nem is tudom mit mondjak, annyi mindenre képes: kulcsszóválasztás, honlap analizálás, optimalizálás, helyezések ellenőrzése stb..Elég összetett és sokrétű program, 1-2 este nem elég arra, hogy átnézd és kipróbáld minden egyes funkcióját. Pl. megadhatsz neki X számú honlapot, Y számú kulcsszót és Z számú keresőmotort (akár nyelv, akár ország akár egyéb szempontok szerint) és a program után megmondja, hogy melyik keresőben melyik honlap milyen eredményt ér, hol van a találati listában. Ez talán nem hallatszik elsőre olyan csábítóan, de gondolj bele, pl. 11 honlapot vizsgálsz (1 saját + 10 konkurens) 8 kulcsszóra 3 keresőben. Ez 264 keresést jelent, ami nem kevés. Főleg tekintettel arra, hogy ezt a szoftver gyakorlatilag 1 kattintásra kiszámolja.

hirdetes

Bár lehet ilyen kijelentést tenni elhamarkodottan nem szabad, hajlok azt mondani, hogy ez az Internet Business Promoter (IBP) és a Keyword Elite szoftver együtt képesek minden olyan feladatot ellárni, amire szükséged lehet a honlap optimalizálása során.

Good Keywords

A Good Keywords (magyarul Jó Kulcsszavak) egy windows oprendszer alá ingyenesen telepíthető kulcsszó választást elősegítő eszköz. A programról - bár jómagam is használtam/-om nem sok infóm volt, azt mindenesetre láttam, hogy magyar szavak tekintetében nem igazán muzsikál. Utánanéztem, hogy milyen adatbázisokból dolgozik, de kicsit eltérő infókat találtam róla. Egyes vélemények szerint a Yahoo előző havi keresési statisztikáit használja, máshol viszont azt olvastam, hogy a WordTracker-hez hasonló, ám kisebb adatbázisokból nyeri a kulcsszavakat. Utóbbi lap még azt is írta, hogy ezek az adatbázisok elérhetőek a neten Angol kifejezések esetében viszont nagyon jó ötleteket adhat a program. Így mivel a telepítése semmibe nem kerül és 1-1 jó ötlet mindig jól jön, érdemes telepíteni.

hirdetes

AM-DeadLink - link ellenőrző

Ellenőrzi a böngészőprogramod kedvenceiben tárolt címeket (Internet Explorer, Opera, Netscape, Mozilla/FireFox), kiírja ha vmi már nem él és egyből törölheted is ezeket.
A linkek között nem csak a halott linkeket képes megkeresni, hanem a duplikált tartalmat is. A program ingyenes használható és a felülete magyarosítva is elérhető.
Az IE, FF és Opera böngészők kedvencein kívül még arra is képes, hogy szöveges állományokban lévő linkeket - melyeket TAB-bal vagy vesszővel választottak el - is vizsgáljon.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

dokumentum

információ és annak hordozója PÉLDA: Feljegyzés , elõírás, eljárás-dokumentum, rajz,... Tovább

Azbeszt-gumi tömítőlemez

 Azbeszt-gumi tömítőlemez, tömítőanyag (IT lemez): az IT-lemezeket úgy készítik, hogy... Tovább

Tovább a lexikonra