notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kisvállalkozások telített piacon

hirdetes

Hogyan érvényesülhetnek a kisvállalkozások egy telített piacon?

SzSz
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Az online marketinggel manapság sokkal többet el lehet érni, mint a hagyományos csatornákkal, ráadásul lényegesen alacsonyabb árért cserébe. A rengeteg lehetőség azonban gyakran az egyébként is minimális marketing-költségvetés helytelen, veszteséges elosztását eredményezi.
 

Telített piacon a kisvállalkozások

Sokakat a szűk költségvetés tart vissza attól, hogy belevessék magukat online jelenlétük megalapozásába, pedig némi alapvető tudással és logikával elkerülhetők a nagyobb pénzügyi bakik – például jó tudni, hogy melyik közösségi platform lehet az ideális márkád számára.

Az alábbi tippekkel szeretnénk segíteni azoknak a kisvállalkozásoknak és feltörekvő cégeknek, amelyek szeretnék okosan, de hatékonyan elosztani marketing-költségvetésüket, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki minden egyes forintjukból!

Dicsekedj megérdemelt értékeléseiddel


Manapság ezerszer könnyebb véleményeket keresni egy termékről, szolgáltatásról, vagy akár egy egész márkáról, és az emberek előszeretettel is nézegetik ezeket, mielőtt megkeresett pénzüket elköltenék valamire.

Éppen ezért ezek az értékelések aranyat érhetnek céged számára, de csak akkor, ha az érdeklődő, leendő ügyfelek számára egyszerűen fellelhetővé teszed őket. Tedd lehetővé webhelyed látogatói számára, hogy elolvashassák Google, TripAdvisor, Facebook és egyéb értékeléseidet is, lehetőleg közvetlenül a kezdőlapon, vagy hirdetéseid landing oldalain. Ez rendkívül fontos az első benyomáshoz, és gyakran döntő tényező lehet a vásárlás kérdésében.

hirdetes
hirdetes

Tedd lehetővé, hogy az érdeklődők felvegyék veled a kapcsolatot


Különösen a szolgáltató cégek ügyfeleire jellemző, hogy azonnali megoldást keresnek problémáikra. Ez azt jelenti, hogy több csatornán is elérhetővé kell tenned ügyfélszolgálatodat számukra, különben rengeteg lehetőségtől esel majd el.

Ezt többféleképpen is biztosítanod kell. Kezdésnek mindenképpen ajánlatos feltüntetni céged alapvető elérhetőségeit (cím, telefon, email) webhelyed összes oldalán. Mindenképpen szükséged lesz továbbá egy külön „Kapcsolat” vagy „Elérhetőségek” aloldalra is, ahol minden további szükséges információt is megtalálnak az ügyfelek, például egy beágyazott Google térképet, és az ügyfélfogadási órákat is.

Általában a telefonszám és az email a két leggyakoribb kapcsolati pont, amelyeken keresztül az ügyfelek szívesen elérik a cégeket, de ezek is csak akkor működnek, ha valaki folyamatosan figyeli őket. Azokat a telefonokat fel kell venni, az emailekre pedig nem napokkal később kell válaszolni.


 

A tippek még nem értek véget, lapozz a következő oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

rezervációs ár

A vevő szempontjából az a legmagasabb ár, amelyet egy vevő hajlandó fizetni egy... Tovább

hatékonyság

az elért eredmény és a felhasznált erõforrások viszonya Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Magyarország