notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kkv hitel program

hirdetes

Áprilistól új kkv-hitelek

Solemán Margó
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A mikro- és kisvállalkozások versenyképességének és növekedésének támogatására újabb finanszírozási lehetőség kínálkozik.

Az Új Magyarország kisvállalkozói hitel program

A program bevezetésével lehetőség nyílik kedvezményes kamatozású beruházási hitel igénylésére, a vállalkozási tevékenység végzésére szolgáló technológiai, valamint ingatlan-beruházáshoz, használt, illetve új gépek, berendezések, felszerelések, járművek, illetve a tárgyi eszköz beszerzéséhez, és ezek működtetéséhez kapcsolódó szoftver vásárlásához.

Kisvállalkozói hitelkérelmek befogadása áprilistól

hirdetes

Várhatóan április 16-tól fogadják az kérelmeit a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Zrt.-vel bankügynöki kapcsolatban lévő, PSZÁF-engedéllyel rendelkező partnerek.
A hitel egymillió és ötvenmillió forint közötti összeg lehet, legfeljebb tizenöt éves lejárattal, a szerződéskötéstől számítva legfeljebb két esztendős türelmi idővel. A hitel kamata háromhavi Euribor plusz négy százalék. A hitelhez garanciaintézmények készfizető kezességvállalása kapcsolódik, melynek díját az MFB Zrt. az ügyféltől átvállalja.

hirdetes

A kedvezményes hitelt csak a kkv szektor igényelheti

A kölcsönt olyan vállalkozás igényelheti, ahol a foglalkoztatottak létszáma ötven főnél kevesebb, és éves nettó árbevétele vagy mérlegfőösszege legfeljebb tízmillió eurónak megfelelő forint. Az kisvállalkozói ügynökhitelként is emlegetett új konstrukció teljesen új eljárásban, kizárólag az MFB Zrt. húsz bankügynöki partnerénél érhető el.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

dokumentum

információ és annak hordozója PÉLDA: Feljegyzés , elõírás, eljárás-dokumentum, rajz,... Tovább

érvényesítés/jóváhagyás (validálás)

annak megerõsítése objektív bizonyíték szolgáltatásával, hogy az adott szándék... Tovább

Tovább a lexikonra