notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Milyen pályázatok várhatóak a jövõben? Mit támogat az EU?

hirdetes

Milyen pályázatok várhatóak a jövõben? Mit támogat az EU?

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Éredmes megfigyelnünk az Európai Unió Kis- és Középvállalkozások irányában kifejtett strtégiáját, új irányelveit, hiszen ezek döntik majd el, milyen beruházásokra, fejlesztésekre ad támogatást ez Európai Unió, így milyen pályázatok várhatóak Magyarországon a kis és középvállalkozások számára.

Kis- és középvállalkozások támogatása az Európai Unió tagországaiban

 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

 

Az ágazatok és az unió tagországai közötti együttmûködést megkönnyítõ stratégiát dolgozott ki az Európai Unió területén mûködõ kis- és középvállalkozások segítésére. Az új stratégia a tervek szerint ösztönzi a munkahelyteremtést is. 

 
Átfogó, új stratégiát dolgozott ki az Európai Bizottság az Európai Unióban dolgozó 23 millió kis- és középvállalkozás mûködésének segítésére - jelentette be Günter Verheugen, a brüsszeli végrehajtó EU-testület vállalkozásügyi felelõse csütörtökön. 

hirdetes

 
Az új stratégia keretében egyrészt az ágazatközi, másrészt a tagországok és az unió közti együttmûködést igyekszik Brüsszel könnyebbé tenni. A programtól azt remélik, hogy a vállalkozásokon keresztül a munkahelyteremtés, vállalkozói készség és képesség, innovációs készség, sõt hosszú távon az EU gazdasági és szociális egységesedése is fokozódik.

 
A bizottság egyebek között a vállalkozások útjában még álló akadályok felszámolása, továbbá az uniós szabályozás egyszerûsítése révén igyekszik segíteni az összesen 75 millió embert foglalkoztató kisebb cégek tevékenységét. Emellett jobb informáltságukról, gyakoribb párbeszédrõl is szól az új stratégia, de ösztönzi Brüsszel a képzettséget, illetve könnyíteni próbálja a cégek piacra jutását is. 

hirdetes
 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

vásárlásösztönzés

Különböző, többnyire rövid ideig ható ösztönző eszközök együttese, amelynek célja hogy... Tovább

környezeti tényező

környezeti tényező Valamely szervezet  tevékenységének, termékeinek vagy... Tovább

Tovább a lexikonra