notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kobe Bryantnak volt egy különös megállapodása a feleségével.

hirdetes

Kobe Bryantnak volt egy különös megállapodása a feleségével. Vajon előre látta a tragédiát?

VN
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Január 26-án, egy tragikus helikopter-balesetben életét vesztette a valóságos kosárlabdalegenda Kobe Bryant, akinek volt egy különös megállapodása feleségével, ami azt sejteti, hogy valahol fel volt készülve arra, hogy ez fog történni.

Kobe Bryant tragikus halálát előre látta?

Kobe Bryant megállapodása feleségével

Kobe Bryantról köztudott volt, hogy magán helikopterével közlekedett Los Angelesre, ugyanis egyetlen percet sem szeretett volna a közlekedési dugókan tétlenkedni. Egyes híresztelések szerint a feleségével kötöttek egy megállapodást, miszerint soha nem utaznak közösen egy helikopteren. Azonban a forrás nem erősítette meg, hogy milyen okból született ez az egyezség. 

Kobe Bryant sokat járt helikopterrel

Sokan azt találgatják, hogy előre sejtette, hogy ez be fog következni, hiszen mindenhova magán helikopterével járt. De egyáltalában nincs nagyobb esély egy helikopterbalesetre, mint egy közúti balesetre. Ráadásul a forrás szerin az ötszörös NBA bajnok csakis Ara Zaboyan irányításával volt hajlandó elindulni, azaz csakis ő vezethette a gépét. A tragédiakor is ő irányított a gépet, a fedélzeten tartózkodó emberekkel együtt ő is életét vesztette.

hirdetes
hirdetes

A kosárlabdázó legenda azért járt helikopterrel, hogy a családjával töltött időt maximalizálhassa. Nem szeretett tétlenkedni, így a dugóban töltött hosszú várakozás is ellenére volt. Inkább a családjára, vagy a játékra, illetve a gyakorlásra szentelte az idejét, a helikopterrel való közlekedés egyáltalán nem nagyzolás volt tehát részéről.

Feltehetően ez okozta a tragédiát

A tragédia körülményeit, és pontos okát vizsgálják, amit eddig tudni lehet, hogy nagyon sűrű köd volt, amiben nem szabadott volna útnak indulni. Helyi idő szerin 9.06-kor szállt fel a gép, az első vészhívás pedig 9.47-kor érkezett be a központba.  A baleset a Los Angeles belvárosától mintegy 45 kilométernyire északnyugatra fekvő kaliforniai Calabasas felett történt, a balesetben a repülőn tartózkodó 9 személy, köztük a 41 éves világhírű legenda, és 13 éves kislánya, Gianna is életét vesztette. 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

auditor

személy, akinek megvan a felkészültsége audit végzésére Tovább

auditprogram

egy meghatározott idõtartamra tervezett, meghatározott célra irányuló egy, vagy több... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek