notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Máté Balázs online marketing asztali

Költségvetés 2007. Orbán: Ez brutális és minden emberiességet nélkülözõ

Költségvetés 2007. Orbán: Ez brutális és minden emberiességet nélkülözõ

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Megkezdõdött a 2007-es költségvetés általános vitája az Országgyûlésben. A pénzügyminiszter az egyensúly, a reformok és a fejlesztés költségvetésének nevezte a tervezetet. A 2007-es költségvetés "a hazugság ára" - fogalmazott a Fidesz vezérszónokaként felszólaló Orbán Viktor.

Költségvetés 2007

 

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

 

 

Veres János és a 2007-es költségvetés

Veres János szerint a büdzsé megteremti a feltételeket az uniós források felhasználásához. 1753 milliárd forintos, azaz 6,8 százalékos hiányt tervez jövõre a kabinet, az idei 10,1 százalékos deficit után. A folyamatos eladósodás miatt a kamatkiadások jövõre 1112 milliárd forintra rúgnak, ami az állami kiadások 8,6 százaléka.

Lendvai Ildikó költségvetés 2007

Több jut nyugdíjra, családtámogatásra, felsõoktatásra és fejlesztésekre is jövõre Lendvai Ildikó szerint. A szocialista frakcióvezetõ a parlamentben kijelentette: a 2007-es költségvetés a gazdasági és társadalmi felzárkóztatást szolgálja. A politikus azt mondta: a bérek és a nyugdíjak reálértékének négyszázalékos csökkenése azt jelenti, hogy a családok 2007-ben úgy fognak élni, mint 2005-ben.

hirdetes

Orbán Viktor költségvetés 2007

Orbán Viktor, a Fidesz vezérszónoka úgy vélekedett: a kormány most Magyarország vétlen polgáraival akarja megfizettetni azt, amit két évig a felelõtlen hazugságokra költött. A politikus szerint ez a költségvetési törvényjavaslat egy felhatalmazás nélküli kormányzás eredménye. Orbán Viktor emlékeztetett: a kormánypárti politikusok a kampányban "esküdöztek és becsületszavukat adták", hogy nem lesz gázáremelés, nem lesz tandíj, nem lesz vizitdíj. Úgy vélte: ez a büdzsé a hazugság ára, amely "brutális, minden emberiességet és szolidaritást nélkülözõ".

Orbán Viktor arra figyelmeztetett: ha a kormánypártok megszavazzák a jövõ évi költségvetést, megélhetési válság lesz Magyarországon, amelyet a családok durván megéreznek majd. A társadalmi feszültség oldása érdekében azt javasolta: a kormány vegye ki a költségvetésbõl azokat a kérdéseket - a tandíjra, a vizitdíjra, a patikaliberalizációra, a kórházakra, valamint a nyugdíjasok munkavállalására vonatkozó elemeket - amelyek a Fidesz népszavazási kezdeményezésében is szerepelnek.

hirdetes

A részleteket érintve a fideszes politikus elmondta: támogatják az Állami Számvevõszék azon indítványát, hogy a költségvetésben korlátozzák az állami cégek hitelfelvételét.

hírTV, FH

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

 

Forrás:

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 210

Átlagos értékelés: 4.8

Szótár

logisztika

A vállalatnál szétszórtan elhelyezkedő, de a termék fizikai mozgatásához kapcsolódó... Tovább

dokumentum

információ és annak hordozója PÉLDA: Feljegyzés , elõírás, eljárás-dokumentum, rajz,... Tovább

Tovább a lexikonra