notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Máté Balázs online marketing asztali

Nõ a támogatási keret a vidékfejlesztési programnál

Nõ a támogatási keret a vidékfejlesztési programnál

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az FVM szakállamtitkára szerint a 2008 tavaszán induló Új Magyarország Vidékfejlesztési Programhoz (ÚMVP) kapcsolódó programok fõ célja, hogy folytatódjon a magyar mezõgazdaság felzárkózása az unió fejlett agrárgazdaságaihoz.A fiatal termelõk támogatása


A szakállamtitkár egy konferencián beszélt arról, hogy február elejéig a Fiatal Mezõgazdasági Termelõ elnevezésû programra a keretet meghaladó igény érkezett. A projektre hét év alatt mintegy 8 milliárd forint forrás áll rendelkezésre, ám a beérkezett igények alapján 21-22 milliárd forintos támogatási összegre lenne szükség. Az államtitkár ígéretet tett arra, hogy esetleg forrásátcsoportosítással lehetõség lesz a támogatási keret növelésére.
hirdetes

Áprilisban pályázat a kertészeti ágazat számára, valamint a melioráció és az öntözés támogatására


2008 április elején indul a kertészeti ágazat korszerûsítését célul kitûzõ ÚMVP-program, amelynek keretében a beruházásokat 40-60 százalék közötti támogatásban lehet részesíteni. A támogatás felsõ határának összege 735 ezer euró, azaz mintegy 180-200 millió forint.

Élelmiszer elõállítás támogatása május 1-tõl


Az élelmiszeripari termelõ berendezések korszerûsítését is támogatja az ÚMVP, ez a program május 1-jén kezdõdik. A legkisebb összeg, amelyet az élelmiszer elõállítás korszerûsítéséhez az alapanyag termelés modernizációjához, valamint a logisztikai eszközök fejlesztéséhez vehetnek igénybe a gazdálkodók 500 ezer forint, a legnagyobb forrás pedig 250 millió forint.
hirdetes

Informatikai pályázatok


A gazdálkodók informatikai hátterének korszerûsítésére 2008 második felétõl lehet pályázati úton pénzt szerezni. A Gazdanet-program 2 ezer eurót, azaz mintegy 500 ezer forintot biztosít az informatikai háttér korszerûsítésére.

Forrás:

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 171

Átlagos értékelés: 5.0

Szótár

minõségszabályozás

a minõségirányításnak az a része, amely a minõségi követelmények ... Tovább

haszonkulcsos árképzés

A vállalat az összes költségeit figyelembe véve meghatározza, hogy hány százalékos hasznot... Tovább

Tovább a lexikonra