notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A látogatottságnövelés

hirdetes

A látogatottságnövelés

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Minden weboldal tulajdonos legfõbb célja. Mindenki azt szeretné, ha a honlapkészítés nem kidobott pénz, hanem megtérülõ befektetés lenne számára. Ahhoz, hogy weboldalunk megtérüljön, látogatóra, vásárlóra, érdeklõdõre van szükségünk. Célunk, hogy az oldalunk elérhetõvé váljon, hogy az információ amit tartalmaz láthatóvá váljon azok számára, akiket az oldal témája érdekel.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

A látogatottságnövelés

Elsõ lépés, hogy megfogalmazzuk oldalunk témáját, egy mondatban meg tudjuk fogalmazni, mirõl is szól az oldal. Több ilyen mondatot is kitalálhatunk, hogy keverve jellemezhessük oldalunkat vele.

Második lépés, hogy megkeressük a kulcsszavainkat, vagy kifejezéseinket. Ki kell találni melyek azok, amelyekkel kapcsolatban akarjuk, hogy megkeressenek az interneten.
Felmérések bizonyítják, hogy a keresõk használata vált a legfontosabb eszközzé a felhasználó szemszögébõl, amivel információt vagy terméket keres.

Harmadik lépés, hogy sok, témába vágó anyagot tudjuk szövegesen feltölteni oldalunkra. Legyünk szakértõk a témákban, derüljön ki rólunk, hogy naprakészek és felkészültek vagyunk. Ezeket az anyagokat késõb folyamatos jelleggel érdemes bõvítenünk.

hirdetes

Figyeljünk oda, hogy az oldalunk keresõbarát módón készüljön el. Ügyeljünk és válasszunk körültekitnõen Online Marketing céget. Várjuk el tõle, hogy a fõ feladatuknak ne a honlap elkészítését tartsa legfontosabbnak, hanem a késõbbi láthatóságot.

Online Marketing Tanácsadó

segítse munkánk. Dolgozzunk együtt vele, tegyünk meg mi is mindent, hogy a munkáját jól végezhesse. Lássuk el minden olyan információval, ami szükséges lehet számára.

  1. Kész az oldalunk. Feltöltöttük információval, keresõbarát oldalunk van. Azt hisszük hátradõlhetünk és várhatjuk a pozitív statisztikákat. Pedig nem. A munka második, talán nagyobb fázisa most kezdõdik.
  2. Linkeket kell szereznünk oldalunkhoz. Ezt megtehetjük számos módon. Bízzuk a lényegi részét az Online Marketing Ügynökségre, azonban mi is mozgassunk meg minden követ. Ismerõseink weboldalától kérjünk szöveges linket kulcsszavunkkal, alakítsunk partneri viszonyt nem konkurens oldalakkal.
  3. hirdetes
  4. Folyamatos információ adásért készítsünk, írjunk, szerezzünk releváns tartalmat. Frissítsük rendszeresen oldalunkat.
  5. Szórakoztassuk a látogatóinkat. Játszassuk õket, vonjuk be õket a weboldal bõvülésébe. Hirdessünk játékot, adjunk többet, egyedibbet mint a konkurencia.

Így bõvülõ tartalmunkkal új és visszatérõ látogatókat is szerzünk oldalunknak.

Folytassuk a munkát és látni fogjuk, hogy oldalunk közkedvelt látogatott oldal lesz és a keresõkben is egyre jobb poziciót érünk el.

Jó munkát.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

metrológiai feladatkör

a mérés szabályozási rendszerének meghatározásával és bevezetésével kapcsolatos... Tovább

Kékszalag

A Kékszalag vitorlásverseny több évtizedes múltra tekint vissza, hiszen a 20. század eleje... Tovább

Tovább a lexikonra