notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

macosz.hu referencia munka - HVG cikk

hirdetes

macosz.hu referencia munka - HVG cikk

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A Standard-Team Kft. referencia munkájáról írt a HVG internetes portál a napokban. Nem is csoda, hiszen fontos szempontok alapján készült a portál azon túl, hogy szakmailag is kimagasló segítséget nyújt a cukorbetegséggel küzdõknek. A Standard-Team Kft. online marketing-programozó csoportja igényesen elkészített, akadálymentes honlapot készített a macosz.hu-t, melyet a portál menedzsment tart karban.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!


Magyarországon egyedülálló technológia segíti, hogy egy internetes oldal a vakok és gyengénlátók számára is elérhetõ, hangos oldal legyen. A Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége által szerkesztett – az érintettek és az érdeklõdõk tájékoztatását szolgáló – weboldal, megújult külsõvel és tartalommal várja a látogatókat - mégpedig hangosan.
A MACOSZ a felvilágosítást, nevelést, a betegoktatást, a képességfejlesztést és az ismeretterjesztést tekinti fõ feladatának, legyen szó személyes találkozásról, tájékoztató kiadványról vagy napjaink legmodernebb eszközérõl, az internetrõl. A honlap megújításának célja, hogy a már betegek és a kórt elkerülni vágyók még több aktuális információhoz jussanak, hogy a könnyen kezelhetõ, jól átlátható weboldalon minden olyan adatot, tudnivalót megtaláljanak, ami e betegséghez kapcsolódik.

hirdetes

A szervezõk és szerkesztõk célja az is, hogy olyan interaktív fórumot teremtsenek, ahol gyors és szakszerû válaszokat kaphatnak az érdeklõdõk, mondta el Kincses János, a MACOSZ elnöke. Minõségi portált terveztek, amelynek folyamatosan frissülõ, bõvülõ tartalma fontos tudással látja el mind a cukorbeteget, mind a kórt elkerülni kívánó, egészséges életmódot élõ embert.

Az új weboldalon tanácsadó, dietetikus válaszol a feltett kérdésekre, s arra is van mód, hogy az olvasók kicseréljék tapasztalataikat. A hírlevélre feliratkozók minden aktualitásról elsõ kézbõl szerezhetnek értesülést. Tápláléktáblázat, kalkulátor és receptek is segítik a betegek mindennapjait. Bárki ingyenesen létrehozhatja saját blogját, küldhet információt, programajánlót az eseménynaptárba a diabétesszel kapcsolatos rendezvények dátumáról. Szakszótár segíti az ismeretek bõvítését, egy-egy szakcikk megértését. A cikkek tartalmát a látogatók véleményezhetik, megvitathatják.
hirdetes

Az úgynevezett civilizációs betegségek közül a diabétesz az egyik leggyorsabban terjedõ kór. A hazai lakosságnak legalább 5 százaléka (mintegy 500 ezer ember) cukorbeteg. Gondozásuk nagy terhet ró a társadalombiztosításra, de magára az érintettre, illetve családjára is. Orvosi segítséggel a cukorbeteg teljes értékû életet élhet – amennyiben kellõ módon partner, ha betartja a szakorvosnak a mozgásra, diétára, életmódváltásra, gyógyszeres kezelésre vonatkozó elõírásait. Nagy segítséget jelent, ha a diabéteszes, a minél jobb életminõség elérése érdekében, tisztában van lehetõségeivel, például azzal is, kitõl, honnan, milyen segítséget várhat és kaphat – ebben is hasznos lehet az új honlap.

Forrás: HVG Online


Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

felsõ vezetõség

személy vagy személyek olyan csoportja, aki vagy amely a szervezetet a legfelsõ szinten... Tovább

szervezeti vásárlás

Olyan döntéshozatali folyamat, amely során a formális szervezetek megteremtik az igényt a... Tovább

Tovább a lexikonra