notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

macosz.hu referencia munka - HVG cikk

hirdetes

macosz.hu referencia munka - HVG cikk

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A Standard-Team Kft. referencia munkájáról írt a HVG internetes portál a napokban. Nem is csoda, hiszen fontos szempontok alapján készült a portál azon túl, hogy szakmailag is kimagasló segítséget nyújt a cukorbetegséggel küzdõknek. A Standard-Team Kft. online marketing-programozó csoportja igényesen elkészített, akadálymentes honlapot készített a macosz.hu-t, melyet a portál menedzsment tart karban.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!


Magyarországon egyedülálló technológia segíti, hogy egy internetes oldal a vakok és gyengénlátók számára is elérhetõ, hangos oldal legyen. A Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége által szerkesztett – az érintettek és az érdeklõdõk tájékoztatását szolgáló – weboldal, megújult külsõvel és tartalommal várja a látogatókat - mégpedig hangosan.
A MACOSZ a felvilágosítást, nevelést, a betegoktatást, a képességfejlesztést és az ismeretterjesztést tekinti fõ feladatának, legyen szó személyes találkozásról, tájékoztató kiadványról vagy napjaink legmodernebb eszközérõl, az internetrõl. A honlap megújításának célja, hogy a már betegek és a kórt elkerülni vágyók még több aktuális információhoz jussanak, hogy a könnyen kezelhetõ, jól átlátható weboldalon minden olyan adatot, tudnivalót megtaláljanak, ami e betegséghez kapcsolódik.

hirdetes

A szervezõk és szerkesztõk célja az is, hogy olyan interaktív fórumot teremtsenek, ahol gyors és szakszerû válaszokat kaphatnak az érdeklõdõk, mondta el Kincses János, a MACOSZ elnöke. Minõségi portált terveztek, amelynek folyamatosan frissülõ, bõvülõ tartalma fontos tudással látja el mind a cukorbeteget, mind a kórt elkerülni kívánó, egészséges életmódot élõ embert.

Az új weboldalon tanácsadó, dietetikus válaszol a feltett kérdésekre, s arra is van mód, hogy az olvasók kicseréljék tapasztalataikat. A hírlevélre feliratkozók minden aktualitásról elsõ kézbõl szerezhetnek értesülést. Tápláléktáblázat, kalkulátor és receptek is segítik a betegek mindennapjait. Bárki ingyenesen létrehozhatja saját blogját, küldhet információt, programajánlót az eseménynaptárba a diabétesszel kapcsolatos rendezvények dátumáról. Szakszótár segíti az ismeretek bõvítését, egy-egy szakcikk megértését. A cikkek tartalmát a látogatók véleményezhetik, megvitathatják.
hirdetes

Az úgynevezett civilizációs betegségek közül a diabétesz az egyik leggyorsabban terjedõ kór. A hazai lakosságnak legalább 5 százaléka (mintegy 500 ezer ember) cukorbeteg. Gondozásuk nagy terhet ró a társadalombiztosításra, de magára az érintettre, illetve családjára is. Orvosi segítséggel a cukorbeteg teljes értékû életet élhet – amennyiben kellõ módon partner, ha betartja a szakorvosnak a mozgásra, diétára, életmódváltásra, gyógyszeres kezelésre vonatkozó elõírásait. Nagy segítséget jelent, ha a diabéteszes, a minél jobb életminõség elérése érdekében, tisztában van lehetõségeivel, például azzal is, kitõl, honnan, milyen segítséget várhat és kaphat – ebben is hasznos lehet az új honlap.

Forrás: HVG Online


Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

az audit következtetése

az auditnak az auditcsoport által az audit céljainak és az audit valamennyi... Tovább

Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium

Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium bemutatkozása   Az Igazságügyi és Rendészeti... Tovább

Tovább a lexikonra