notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gyorsan fejlődnek a magyar technológiai cégek

hirdetes

Gyorsan fejlődnek a magyar technológiai cégek

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Tizennégy magyar vállalat került fel a Deloitte ranglistájára, amit a Deloitte a leggyorsabban fejlődő vállalatokról készített

14 Magyar cég a legjobbak közt

Megjelent a Deloitte legújabb ötszázas toplistája az Európát, a Közel-Kelet országait és Afrikát magában foglaló EMEA térség leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatairól.

Az idén tizennégy magyar vállalat került a legjobbak közé, és hazánk ezzel a a közép-európai régió éllovasa - Csehországot tizenegy cég, Lengyelországot pedig csak nyolc cég képviseli.

Informatikai alkalmazások integrációja

Az első száz helyezett közé két magyar cég került be. Az üzleti informatikai alkalmazások integrációjával foglalkozó Alerant Informatikai Zrt. a 27. helyen végzett.

A cégnek az elmúlt öt évben 3 677 százalékkal nőtt az árbevétele. Mellette 63. lett az ügyfélhívó-rendszerek és információs terminálok gyártásával, kereskedelmével és üzemeltetésével foglalkozó Onlinet Kft. A vállalat öt év alatt 2 233 százalékkal növelte árbevételét.

hirdetes

Az első helyezett

A lista abszolút első helyezettje a Thunderhead Limited az Egyesült Királyságból: a vállalati kommunikációs szoftvereket fejlesztő cég 28 558 százalékos növekedést ért el öt év alatt.

A második a nyomtatott fotóalbumokat készítő holland Albumprinter 21 952 százalékos bővüléssel, míg a harmadik szintén brit, a valós idejű lokációs szoftvert gyártó Ubisense 15 323 százalékos növekedéssel.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

az audit ügyfele

szervezet vagy személy, amely, vagy aki auditot kér Tovább

Külügyminisztérium

A Külügyminisztérium Alapító Okirata Eredeti alapító okirat hiányában (a... Tovább

Tovább a lexikonra