notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mazda Portál – online marketing koncepció egy Mazda kereskedés számára

hirdetes

Mazda Portál – online marketing koncepció egy Mazda kereskedés számára

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Mi lehet a célja egy Mazda kereskedés online marketing koncepciójának? Egyszerû, gondolja mindenki: A kapcsolódó szavakra (mint pl. mazda kereskedés) legyen az elsõ oldalon a keresõk találati listáján. Bizony ez sem feltétlenül egyszerû, azonban mi többet javasoltunk! Legyünk konkurensek nevére is az elsõk között!

 Online marketing tanácsadáshonlapkészítés állami támogatás segítségével! Kérje ajánlatunkat itt!

Hiszen a mazdát vásárolni kívánó

 már potenciális ügyfél. De esetleg az, aki FIAT vagy Nissan vásárló volt eddig? Hogyan érjük el õt? Bizony ennek egyetlen módja, hogy amikor õ a keresõbe beírja, hogy Honda Accord vagy Volkswagen Passat akkor megrendelõnk a Mazda Autó Expanzió Kft. oldala is a szeme elé kerüljön. Innen már nincs vissza út, hiszen mindenki tudja, egy Mazda 6 sokkal jobb, mint konkurensei….

Az út idáig még rögös, hiszen a feladat sem kicsi, a konkurensek is nagyon igyekszenek, egy új oldal esélyei rosszabbak, mint a régen létezõké. Mégis mi az a koncepció, amit a STandard-Team Kft. online marketing tanácsadó munkatársai kieszeltek? Hogyan lehetünk a konkurensekre is elsõk? Nézzük, mit ajánlottunk ügyfelünknek az Autó Expanzió Kft.-nek.

Cikkek, hírek a Mazdáról

Természetesen, a konkurens autókról rengeteg információnak kell megjelennie az oldalon. Nyílván a Honda Accord és a Volkswagen Passat, a Nissan Primera akik a MAZDA 6 konkurensei, vagy a FIAT STILO esetleg a Nissan Almera nem mutathatók be teljes részletességgel egy mazdákról szóló weboldalon. De cikkek, összehasonlítások, tesztek megjelenhetnek melyben a Mazda jobban szerepel (és ez mindig így van persze), mint a Volkswagen a Nissan, a Fiat, vagy a Toyota.  Ezért az oldalra rengeteg hírt és tesztet terveztünk. Ezek folyamatosan frissülnek és bõvülnek. A Mazda Autó Expanzió egy munkatársában ebben is jó partnert találtunk: a legfrissebb külföldi híreket fordítja magyarra, így a hírek érdekesek és értékesek is.

hirdetes

Mazda fórum

A fórum lehetõséget ad mindenkinek, hogy elmondja véleményét a Mazdáról de konkurenseirõl a Fiatról, Toyotáról, Nissanról, Volkswagenrõl, vagy akár a Chryslerrõl. Így gyakran elõfordulnak majd az oldalon ezek a szavak is, illetve minden, az autókkal kapcsolatos olyan kifejezés, melyet egy autós kereshet: tuning, szerviz, és egyéb megoldások. A fórum visszatérõ látogatókat is vonz, akik egy idõ múlva mit is tehetnének mást, Mazda rajongóvá válnak…..

Használt mazda, használt autók

A használt autók, melyek nem csak mazda hanem más típusú autók is lehetnek az értékesítésen kívül azért is hasznosak, hiszen az eladó BMW 320d szó is a konkurencia idecsábítását célozza. A keresõ motor megtalálva ezeket megint csak olyan embereket vonz oldalunkra, akik nem Mazdát kívántak venni, de meglátva az oldalon lévõ mûszaki paramétereket és szépséget, valamint a mindent verõ megbízhatósági statisztikákat lemond a BMW vásárlásáról.

A Mazda típusainak kérdése

Persze szeretnénk, ha nem csak a konkurencia típusaira, hanem a Mazda modelljeire is az elsõ oldalak közt jönne. Mely autókról is van szó?

hirdetes

Mazda 2
Mazda 3
Mazda 5

Mazda 6
Mazda MX-5
Mazda RX-8
Mazda B 2500

Itt jön elõ a „hogyan írjuk egy modell nevét” probléma. Ugyanis a Mazda6 MPS nevet lehet egyben is írni, és lehet Mazda 6 formátumban külön is írni. A koncepció kialakításánál igyekeztünk figyelni arra, hogy az összes lehetõ formátum felkerüljön az oldalra. Nagyon fontos ugyanis a szavak ragozása vagyis ragozatlansága. Az emberek általában ragozatlan szavakat írnak a keresõkbe, azért figyelnünk kell arra is, hogy mi is használjuk ragozatlanul a mazda és az egyéb optimalizálandó szavakat.

Az ötletek tárháza azonban ennél sokkal szélesebb volt a STandard-Team Kft. online marketing tanácsadóiban, azonban a költségvetést már így is túlléptük…. A szépség és hatékonyság mely ebben az oldalban megtestesül termesztésen költséges, még ha figyelembe vesszük is a felhasznált pályázati forrásokat is, azonban az Autó Expanzió Mazda Kft. munkatársai szerint már az elmúlt rövid idõ alatt is megtérült! És térjünk vissza majd egy év múlva….

Pályázatfigyelés szolgáltatásunk feltételei itt!

Online marketing tanácsadáshonlapkészítés állami támogatás segítségével! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

keresztpromóció

Egy márkával egy másik, nem konkurens márkát reklámoznak. Tovább

minõségtervezés

a minõségirányításnak az a része, amely a minõségcélok kitûzésére, valamint a... Tovább

Tovább a lexikonra