notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Újabb kiváló évet tudhat maga mögött a mazda-auto.hu

hirdetes

Újabb kiváló évet tudhat maga mögött az mazda-auto.hu

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA


Mindenki azt mond magáról, amit  csak akar. Az, hogy mi valóban többletbevételhez juttatjuk partnereinket, hatékony, internet marekting tanácsadás révén, nem csak mi állítjuk. Ahogy a mesében lenni szokott, aki nem hiszi, járjon utána. Íme a Mazda Expanzió véleménye a honlapkészítés szolgáltatásunkról.

  Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Újabb kiváló évet tudhat maga mögött az mazda-auto.hu (honlapkészítés, keresõmarketing, keresõoptimalizálás 2005-2007)

Nehezen vettük rá a békéscsabai mazda szalon vezetõjét, hogy a költsön a honlapkészítésre. Ugyan már, ki venne tõlünk több autót, miért jönnének többen a szervizbe?! Az internet marketing tanácsadó nem varázsló, csak az ár és az autó minõsége, kinézete számít - vallották. Ma már vallják: a honlapkészítés internet marketing tanácsadó segítségével az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb reklám. 2005 nyarán készült el a mazda márkakereskedés, az Autó-Expanzió Kft. új weboldala, melyet azóta is sokan tartanak a Mazda magyarországi hivatalos oldalának. Hogy miért? Ebben az esetben érdemes rá néhány pillantást vetni: www.mazda-auto.hu A honlapkészítés során nem csak a design, hanem a marketing elvek is nagy hangsúlyt kaptak. Ezen a honlapon több mindent tudhatunk meg a mazda autókról, mint a hivatalos mazda importõr oldalán. És ezt a látogatók is jutalmazzák. A mazda-auto.hu fóruma egy pezsgõ rajongói tábort tudhat magának, olyan mazdásokat, akik ma már képesek több száz kilométert is utazni, hogy kedvenc mazda szervizükben, az Autó Expanziónál szereltessék mazdájukat. A honlapkészítés ára már a szervizszolgáltatások értékesítési árbevétel növekedésébõl megtérült, kevesebb, mint fél év alatt.

hirdetes

Mi a véleménye a honlapkészítõ szolgáltatásunkról most az Autó-Expanzió vezetõségének?

Garai Miklóst ,a cég ügyvezetõjét kérdeztük a honlapkészítés elõzményeirõl:  "A vezetõség elõször enyhe szkepticizmussal fogadta a Standard-Team Kft. ajánlatát, mely igaz, hogy nem a legalacsonyabb árkategóriát képviselte, de sokakkal ellentétben képes volt a honlapkészítõ és internetmarketing tanácsaó céggel szemben támasztott követelmények magas szintû és teljes körû kielégítésére, már az oldal fejlesztésének megkezdése elõtt sok új és hasznos tanácsot nyújtva.
A munkatársak, programozók gyors reagálása a felmerült igényekre, az elképzelések megvalósítása már kezdetben meggyõzte a céget, a mindezt átölelõ internet marketing tanácsadás pedig egy valóban hasznos, könnyen megtalálható és jól kezelhetõ honlaphoz juttatta az elõtte weboldallal még nem rendelkezõ Autó-Expanzió Kft.-t."

A honlapkészítés eredménye

A honlapkészítés után

Varga István aki a legtöbbet tesz a mazda honlap fejlõdéséért, így nyilatkozik a honlapról: "Kezdetben, mint minden induló weblap esetében, kevesen keresték fel az oldalt, de az idõ elõrehaladásával „fokozatosan nõtt a látogatottság, egy pár hónapja már a havi 12.000 látogató stabilan megvan.” És ez folyamatosan emelkedik. Ez nem csak több száz hûséges és visszatérõ látogatót jelent egész Európából, de még az USA-ból is, hanem jelentõs számú vásárlót egész Magyarország területérõl. A kersõmarketing is elérte célját, hiszen az általunk fontos kifejezésekre a Google találati listájában az elsõk között vagyunk (pl.mazda szerviz). A keresõoptimalizáls még mindig nem ért véget, folyamatosan javulnak pozícióink. "

hirdetes

A honlapkészítés, keresõoptimalizálás, keresõmarketing és az internet marketing tanácsadás folyamatos

Lassan két év távlatában az Autó-Expanzió Kft. is belátta, hogy az internet egy jó honlap és az online marketing segítségével nem várt eredményeket lehet elérni egy cég életében, és nyugodt szívvel bízza továbbra is online jelenlétét a Standard-Team Kft-re. Kersõmarketing és keresõoptimalizálás folyamatos munkát igényel, de ennek eredményei az árbevételben hamar jelentkeznek. Ennek megfelelõen további fejlesztések várhatók az oldalon, a rendszeres support és az oldal folyamatos frissítése teszi az oldalt naprakésszé, hogy még több információéhes látogatót tudjanak ezek után is kielégíteni, tovább növelve az internetbõl fakadó bevételeiket…

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

minõsítési folyamat

az elõírt követelmények teljesítési képességét bizonyító folyamat 1. MEGJEGYZÉS:... Tovább

metrológiai feladatkör

a mérés szabályozási rendszerének meghatározásával és bevezetésével kapcsolatos... Tovább

Tovább a lexikonra