notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az Autó Expanzió Kft. és az ISO 9001 rendszer (Mazda kereskedés és szerviz)

hirdetes

Az Autó Expanzió Kft. és az ISO 9001 rendszer (Mazda kereskedés és szerviz)

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Az Autó Expanzió Kft. békéscsabai székhelyû cég, Mazda kereskedés és szerviz. A cég híres munkájának minõségére, melyet most az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti tanúsítvány megszerzésével is szeretett volna bizonyítani.

 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 EUREPGAP rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

A Békéscsabai mazda kereskedés, azaz az Autó Expanzió Kft. ISO 9001 rendszere

Garai Miklóst az Autó Expanzió Kft. ügyvezetõ kérdeztük a 2005. június 15-én az Internaitional Cert Hungary Kft. által tartott ISO 9001 szabvány szerinti audit alkalmából a cégénél bevezetett minõségirányítási rendszer hatékonyságáról.

 

„Az ISO 9001 kiépítését 2004. októberében kezdtük el a Standard-Team Kft-vel. Azért választottuk ezt a céget, mert utána jártunk az általuk felkészített cégeknél, hogy milyen is az  a Standard-Team Kft. tanácsadóinak munkája. Nagyon féltünk ugyanis az ISO 9001 rendszertõl, mert mindenkitõl azt hallottuk, hogy bevezetésével szerzõdést köthetünk egy papírgyárral, annyi új dokumentumot kell töltögetnünk. A Standard-Team Kft. által felkészített cégek azonban megnyugtattak, hogy õk nagyon hasznosnak tartják az ISO 9001 rendszert.

hirdetes

 

És hogy mit tapasztaltunk mi? Az Iso áttekinthetõbbé tette a vállalkozást. Az egyik legnagyobb erõforrást, az idõt takarítjuk meg vele. Azt nem mondom, hogy ügyfeleink megérzik az ISO jelenlétét, hiszen MIR nélkül is a legteljesebb vevõi elégedettség elérésére törekedtünk, melyet próbavásárlásokkal és vevõi vélemények vizsgálatával folyamatosan mérünk.”

 

Garai Miklósnét, a cég minõségirányítási rendszer vezetõjét kérdeztük saját véleményérõl:

Az elsõ benyomásunk az volt, hogy agyon nyom minket a dokumentáció, de késõbb láttuk, ezek mind hasznos papírok. A kitöltésükre fordított idõ megtérül.

hirdetes

 

Az  ISO kapcsán a teljes cégmûködést átgondoltuk, így minden a helyére került. Nagyon tetszik a kialakult „ISOs” patika rend.

A cég fõkönyvelõje szerint, az ISO legnagyobb haszna a rendszerezettség. Akkor lehet a leghatékonyabban, pontosan dolgozni, ha minden tisztázott. Egy új kft. életében ki kell alakuljanak a dolgok. Mi már régóta mûködtünk, azonban az ISO nagyon sokat rásegített a végleges rend kialakulására.

Az Autó Expanzió Kft. honlapja a www.mazda-auto.hu címen érhetõ el.!

 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 EUREPGAP rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

termelési orientáció

Olyan vállalati gazdálkodási magatartás, amely során a termelőüzemek gyártási... Tovább

auditor

személy, akinek megvan a felkészültsége audit végzésére Tovább

Tovább a lexikonra