notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Medgyessy Péter is gratulált partnerünknek az általunk írt pályázat nyertesének!

hirdetes

Medgyessy Péter is gratulált partnerünknek az általunk írt pályázat nyertesének!

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Megszokhattuk, hogy a STandard-Team Kft. által írt pályázatokat az esetek igen nagy többségében nyertesnek ítéli a bíráló bizottság. Most azonban a Renovál 2002 Kft. az általunk írt és projektált tanácsadói pályázatának megnyerésérõl egyenesen a Miniszterelnöktõl és a Gazdasági minisztertõl értesült. Az átadásról a magyarország.hu portál is beszámolt a következõ cikkben:

Tizenkét pályázó nyert az uniós pályázatok elsõ körében A következõ évek az építkezésrõl, a fejlesztésrõl szólnak - mondta a kormányfõ, amikor csütörtökön átadta a támogatóleveleket az európai uniós pályázatok elsõ nyerteseinek. Az elsõ körben tizenkét kis- és középvállalkozó kap támogatást a gazdasági versenyképesség operatív program keretében.

Az ünnepségen Medgyessy Péter aláhúzta: hazánk számára jó modellt jelentenek azok az országok, amelyek az európai uniós forrásokat sikeresen fel tudták használni. A miniszterelnök kiemelte: életünk természetes része lesz, hogy lehetõség van európai forrásokat elnyerni jó elképzelésekkel

 


Medgyessy Péter miniszterelnök átadja a támogató leveleket
Fotó: Magyarország.hu

 

Három év alatt 155 milliárdos a GVOP-keret Csillag István gazdasági és közlekedési miniszter az ünnepségen - melyen részt vett Jürgen Köppen, az Európai Bizottság budapesti képviseletének vezetõje és Baráth Etele, a Nemzeti Fejlesztési Hivatalt felügyelõ politikai államtitkár - arra emlékeztetett: Magyarország a csatlakozó országok közül elsõként él az unió nyújtotta támogatási lehetõséggel.

hirdetes

A Gazdasági versenyképesség operatív program (GVOP) keretében a kis- és középvállalkozásoknak kiírt pályázatokon nyertes 12 vállalkozás vette át ünnepélyesen a támogatólevelet. A GVOP összköltségvetése 2004 és 2006 között mintegy 155 milliárd forint. Ebbõl 110 milliárd forint az Európai Unió strukturális alapjából érkezik, 45 milliárd forint pedig a magyar hozzájárulás. A program a tervek szerint mintegy 135 milliárd forint értékû magánforrást mozgat meg.

A kis- és középvállalkozások mûszaki-technológiai hátterének fejlesztésére kiírt pályázati felhívás elsõ nyertesei a kiskunhalasi Radix Egészségügyi Szolgáltatásokat Szervezõ és Kereskedelmi Kft., az ágfalva-ligeti Urbankovics Kft., a tárnoki Puhi-Tárnok Út- és Hídépítõ Kft., a szentendrei Béres Gyógyszergyár Rt., a szombathelyi Meliorációs és Rekultivációs Kft., a kisteleki Unichem Kft. A kis- és középvállalkozások részére korszerû menedzsmentrendszerek és technikák támogatására kiírt pályázat elsõ nyertesei a budapesti AKKU-R Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., a debreceni Hunyadi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a szegedi Szeged Beton Általános és Közmûépítõ Kft.
hirdetes

A kis- és középvállalkozások részére emeltszintû, szakmaspecifikus tanácsadás igénybevételének támogatására kiírt pályázat elsõ nyertese az isaszegi Renovál 2002 Építõipari és Kereskedelmi Kft., a szigetszentmiklósi Famû Vegyesipari és Kereskedelmi Kft. Az együttmûködõ vállalkozások közös célú beruházásának, fejlesztésének támogatására kiírt pályázat elsõ nyertese a nyíregyházi Art Vital Tervezõ, Építõ és Kereskedelmi Kft. lett (a pályázatok gyõzteseirõl és a GVOP-ról részletesebb tájékoztatást talál a letölthetõ anyagok között).

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

társadalomközpontú marketing

A szervezetnek az a feladata, hogy meghatározza a célpiacok szükségleteit, igényeit és... Tovább

franchise

Termelők, nagykereskedők és más szolgáltató szervezetek mint rendszergazdák és független... Tovább

Tovább a lexikonra