notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Íme a megoldás, ha a koronavírus miatt munkanélküli lettél: átmeneti munka a koronavírus járvány idejére

hirdetes

Itt a megoldás, ha a koronavírus miatt elveszítetted a munkád: B terv nonprofit kedvezményezés

VN
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A koronavírus járvány miatt nagyon sokan veszítették el a munkájukat. Először a turisztikában, majd a vendéglátásban dolgozóknak mondtak fel egyik napról a másikra, de szép sorban jött a többi ágazat is, fodrászok, kozmetikusok, cukrászok, szakácsok, gyári dolgozók veszítették el a megélhetésüket. Ha te is köztük vagy akkor van egy szuper hírünk, hiszen létrejött a B terv nevű nonprofit kedvezményezés, ahol új hivatást találhatsz te is nagyon könnyen az átmeneti időszakra.

Átmeneti munka a koronavírus járvány idejére

A munka nélkül maradtak megsegítésére jött létre a kezdeményezés

Ha te is átmenetileg munka nélkül maradtál a koronavírus miatt kialakult helyzetben, akkor neked találták ki ezt a kedvezményezést, amit egy rendezvényszervező cég indított. Az eredeti terv az volt, hogy a szűk körükben munka nélkül maradt embereket segítsék, de pillanatok alatt országossá nőtte ki magát a dolog. Egy hét leforgása alatt több, mint 6000 munkakereső regisztrált, valamint 150 vállalat csatlakozott. 

Elvezetik a munkaerő túlkínálatot

Gyakorlatilag nem történt más, minthogy szinte egyik napról a másikra a turizmus, vendéglátás, és szórakoztató ipar területén óriási munkaerőtúlkínálat keletkezett a koronavírus miatt. A B terv nonprofit szervezet pedig ezt a túlkínálatot szeretné átvezeti az olyan szektorokba, ahol pillanatnyilag hiány van. Mik ezek a szektorok? Az egészségügy, szállítás, valamint az élelmiszer kereskedelem. A program célja, hogy minden munka nélkül maradt személynek találjanak átmenetileg olyan feladatot, amit el tud végezni, és amire szükség van, az ország működésének szempontjából, hogy biztosítva legyen mindenkinek a létfenntartása.

hirdetes

A koronavírus miatt kialakult helyzetben átmenetileg állást keresel?

Ha te is hasonló cipőben jársz, és éppen otthon búslakodsz, és azon töröd a fejed, hogy vajon meddig tart ez az egész, és vajon a félretett pénzed elég lesz-e, hogy kihúzd, akkor a B tervet neked találták ki! Egy párkérdéses regisztrációs lap kitöltése után, amit ITT találsz meg, már semmi sem választ el attól, hogy megtaláld a tökéletes átmeneti munkát addig, amíg eredeti hivatásodhoz nem térhetsz vissza. Ráadásul nemcsak magadon segíthetsz, hanem társadalmi érdekeket is szolgálhatsz, hiszen olyan fontos feladatokat láthatsz el, amivel biztosítod az országos rendszer működését.

hirdetes

Vannak máris sikertörténetek

Ha még mindig habozol, akkor jobb ha tudod, hogy bár a B terv még csak március 17-én indult, már számtalan sikertörténetet írhatunk a számlájára. Van olyan kozmetikus, aki feladni kényszerült egy kis időre szeretett munkáját, hiszen a járvány idején ez nagyon veszélyes hivatás. De tartalékok híján megoldást kellett találnia, ekkor jött a B terv, azóta már futárként keresi a kenyerét. De olasz étterem felszolgálója is lett szoláriumban recepciós, és többen mentek el biciklis futárnak is. Az oldalon egyre több lehetőség van, érdemes szétnézni!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

public relations

A PR azon programok összessége, amelyeket azért alakítottak ki, hogy támogassák vagy... Tovább

Rövid Ellátású Láncok

Támogatási rendszer, mely a földrajzilag közeli vállalkozások és termelők együttműködését segíti. Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Gazdaság