notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Megszűnik a FarmVille a Facebook-on?Illetve veszélybe kerülhet a MaffiaWars, FishVille, illetve a CaféWorld alkalmazások is.

hirdetes

Megszűnik a FarmVille a Facebook-on?

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Vitába keveredett a Facebook és a Zynga, miután a világ legnépszerűbb közösségi portálja növelni kívánja az oldalán keresztül bonyolított pénzügyi tranzakciók jutalékainak mértékét.

FarmVille

Mi történt a Facebook és a FarmVille között?

A közkedvelt FarmVille mezőgazdasági szimulációs játékot is fejlesztő amerikai vállalat egyáltalán nem örül annak, hogy a Facebook ezután 30 százalékra kívánja emelni a játékosok mikrofizetéseiből levont jutalékot.

Nem csak a FarmVille került veszélybe


Ezért állítólag már az is felvetődött, hogy a több mint 83 millió virtuális farmert számláló játék és a közösségi portál között megszűnik az együttműködés. Ha a feleknek nem sikerül megegyezniük, akkor a szintén népszerű MaffiaWars, FishVille, illetve a CaféWorld sorsa is veszélybe kerül - adta hírül a The Times brit napilap online kiadása. 

hirdetes

FarmVille bevétele


A FarmVille, a többi közösségi portálon található játékhoz hasonlóan ingyenes, azonban a játékosok a gyorsabb előrejutás érdekében valódi pénzt válthatnak a játékban használt virtuális fizetőeszközre. A tavaly júniusban indult játékból a Zynga éves bevételét közel 150 millió dollárra (33,5 milliárd forintra) becsülik.

Forrás: http://www.metropol.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

beszerzés

Szűkebb értelemben a termeléshez szükséges anyagok, segédanyagok stb. megvásárlását... Tovább

ISO

(International Standard Organization) Nemzetközi Szabványügyi Szervezet. ... Tovább

Tovább a lexikonra