notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Saját honlap –hogyan fogjunk hozzá? A hatékony honlapkészítés fortélyai

hirdetes

Saját honlap –hogyan fogjunk hozzá? A hatékony honlapkészítés fortélyai

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Sokan azt mondják, elégedett vagyok a honlapommal, nagyon szép. De kérdezze meg önmagát, hatékony is ez a honlap? Látogatók száma? Ajánlatkérések száma? A szép honlap nem egyenlõ a jó honlappal! A multik, vagy a a nem profitorientált szervezetek, pl. pártok azt mondják: nekünk nem is kell keresõmarketing, minek? Úgyis tudják, mi az a Parmalat, hogy hol van az MSZP honlapja. De akkor miért a sok kiadott pénz a kiállításokra, promóciókra, megjelenésekre? Miért ad ki nyereményjátékokra pénzt a Parmalat, ha a tej szóra nem jön elsõ helyen, miért hirdeti az MSZP a Gyurcsány csomagot külön weblappal (vagy a Fidesz az ellenérveket), ha a reform csomag kifejezésre nem õ van az elsõ helyen? Azt gondolom, ez több mint ciki. Internet marketing szempontból…..

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Saját honlap –hogyan fogjunk hozzá? A hatékony honlapkészítés fortélyai

A honlapkészítõ cég hibája


Sokan nem ismerik fel a keresõmarketing jelentõségét. Még azok a honlapkészítõ vállalkozások sem, akik magukat úgy hirdetik, hogy náluk a honlapkészítés internet marketing tanácsadás alapú, keresõmarketing szempontból optimalizált honlapokat készítenek. Lehet, hogy hallottak már az online marketing tanácsadásról, elolvastak pár cikket, esetleg honlapjaikat néhány szóra megfelelõen, az elsõk között hozzák a nagyobb keresõk. De nekik nem szabad hagyni, hogy bárki is az, legyen az multinacionális nagyvállalat, ismert márkanévvel, egy párt vagy bármely nonprofit szervezet, ne adjon arra, hogy a tevékenységi körébe esõ szavakra ne megfelelõ helyen jöjjön a keresõkben. Az Online marketing tanácsadó feladata, hogy megértesse a vállalkozással, a szervezettel: az Interneten hatékonyan megjelenni, jóval olcsóbb, mint kiállításokra járni, költséges kampányokat szervezni, akciózni. Sokan olvasnának információkat a tejrõl, a reform csomagról, de ha a konkurencia honlapja hamarább jön, azt fogják elolvasni. Manapság cirka 1,8 millió ember internetezik naponta. Van ekkora nézettségû média? És ilyen kedvezõ hirdetési tarifákkal……..

hirdetes

A honlapkészítés és a design - mennyire fontos a szépség?

Természetesen nem mondhatjuk azt, hogy nem fontos honlapunk igényessége. Sõt, nagyon is fontos. De errõl a Keresõmarketing nem elég címû cikkünkben olvashatnak. Az azonban biztos, hogy a szép honlap magában nem elég! Képzeljük el a világ legszebb lányát, aki egy 20 lakosú kis szigeten születik, ahova nem jár senki, és õ sem jár sehova. Legyen bármilyen szép is, szépsége mindig rejtve marad. Ahogy ezt mondani szokták, a honlap keresõmarketing nélkül olyan, mintha egy tanyán nyitnék egy Plázát, és nem hirdetném. Legyen bármilyen szép is, legyenek bármilyen jók is a termékek, azt senki nem fogja megvenni, hiszen nem ismerik, nem találnak oda. A szépség fontos, de nem elég.

Hatékony honlapkészítés? Mi kell az üzletet hozó honlaphoz?

A hatékony honlapkészítés titka, hogy egy honlapot nem egy - két ember készít el. Ne bízzuk a honlapkészítést csak designer, programozó párosra, de ne kérjünk fel keresõmarketing szakembert sem önmagában, készítse el honlapunkat. Vizsgáljuk meg, a honlapkészítõ vállalkozás rendelkezik-e megfelelõ szakemberekkel, egy komplett gárdával ahhoz, hogy a honlapkészítés eredménye ne csak kidobott pénz legyen. Milyen munkatársakkal kell rendelkezzen egy hatékony honlapkészítõ cég

hirdetes
  • Igényes grafikus
  • Konstruktív programozó
  • Felsõfokú végzettségû, internet marketing tanácsadó

A design is nagyon sokat számít persze a keresõmarketing során. Nem használhatok bizonyos technikákat, nem mindegy, hol vannak a linkek, a szövegek az oldalon belül. A jó design nem csak szép, de keresõbarát is. Azt, hogy ez mit jelent, csak az olyan grafikus tudja, akinek kezét a keresõmarketing szakember irányítja.

Mit kérjünk a honlapkészítõ cégtõl?

Internet marketing vagy online marketing stratégiát. Ne kérjük azt, hogy készítse el honlapunkat, hanem mondjuk el, mit szeretnénk, és az Internet marketing tanácsadó adjon rá megoldást. Mi valljuk, nem foglalkozunk honlapkészítéssel. Amikor bennünket megbíz valaki online megjelenésének megalkotásával, helyzetfelmérést végzünk, és a megbízó céggel közösen határozzuk meg azt, milyen internet marketing stratégia az, amely legjobban segíti a cég elõrehaladását. Az online marketing tanácsadó ez alapján készíti el az Internet marketig tervet, és ez alapján készül el a megbízónak megfelelõ honlap, és a háttérstratégia. Ne féljenek, nem fog fájni…..

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

termékkoncepció

Eszerint a fogyasztók azokat a termékeket kedvelik, amelyek kiváló minőséget, teljesítményt... Tovább

projekt

egyedi folyamat , amely egy sor összehangolt és szabályozott, a kezdeti és a... Tovább

Tovább a lexikonra