notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Multiplikátor képzési program

hirdetes

Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Multiplikátor képzési program

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Elismert pályázatíró szakemberek, multiplikátorok, a hazai gazdasági életben
A pályázatírás, a pályázás az elmúlt több mint egy évtized során lassan életünk részévé vált, és már nem lepõdünk meg azon, ha valamilyen tevékenységünk pénzügyi fedezetének biztosítása érdekében pályázatot kell valamilyen szervhez benyújtanunk. Az Európai Unióba történõ csatlakozásunk még több lehetõséget ad fejlesztési elképzeléseink megvalósításához szükséges külsõ pénzügyi forrás megszerzéséhez.

Ahhoz azonban, hogy fejlesztési elképzeléseink megvalósításához támogatást kapjunk elengedhetetlenül fontos olyan szakértõk – multiplikátorok- bevonása, akiknek megvan a valódi tudása a projektek megtervezéséhez, kidolgozásához és lebonyolításához.

E szakemberek képzéséhez járul hozzá a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Multiplikátor képzési programjában. A képzésben résztvevõk megszerzik a szükséges ismereteket, és gyakorlatban elsajátítják azokat a készségeket, képességeket, amelyekkel ügyfeleik számára valóban teljes körû szolgáltatást tudnak nyújtani a pályázatok megírása és a projektmenedzsment területén. A minõsített tanácsadók névsora, elérhetõségük szerepel a GKM honlapján megtalálható Pályázatkészítõi Regiszterben.
hirdetes

A STandard-Team Kft. egyik legfontosabb célja, hogy szakemberei mögött is olyan biztos tudás álljon, mellyel biztosítani tudja partnerei számára az állami támogatások elnyerését és az azt követõ feladatokat is. Ezért is tartottuk fontosnak, hogy pályázatíró szakembereink is részt vegyenek e képzésen.

Ezáltal Multiplikátoraink nemcsak a pályázat benyújtásáig tudnak segítséget nyújtani, hanem tisztában vannak a: - pályázati lehetõségekkel, - pályázati kiírásokkal, - közbeszerzésekre vonatkozó elõírásokkal, - a projektek pénzügyi tervezésének elkészítésével, - a pályázatok elkészítésének, benyújtásának folyamataival, - pénzügyi erõforrások elõteremtési lehetõségeivel, - a projektek elszámolásának, ellenõrzésének, monitoring adatok szolgáltatásának kötelezettségeivel kapcsolatos feladatok elvégzésével.
hirdetes

Az Európai Unió elvét követve az egyik legfontosabb cél a magyarországi kis- és középvállalkozások számára – így számunkra is – a partnerség, melynek egyaránt van horizontális és vertikális vetülete, hiszen a különbözõ döntéshozatali szintek együttmûködését éppúgy magában foglalja, mint a helyi szereplõkét. Fontos tehát, hogy ügyfeleink részére ne csak üzletfelei legyünk, hanem együttmûködõ partnerei.
/Dománé Oroszlámos Réka/

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

auditkritériumok

összehasonlítási alapként használt elõirányzatok, eljárások vagy követelmények ... Tovább

Pénzügyminisztérium

A Pénzügyminisztérium rövid története   Magyarországon a pénzügyek minisztériumi... Tovább

Tovább a lexikonra