notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pályázat új munkahelyek létesítéséhez

hirdetes

Pályázat új munkahelyek létesítéséhez

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

2008-ban is lehet támogatásra pályázni munkahelyteremtõ beruházásokhoz. Egy-egy munkahely létesítéséhez legfeljebb 1,5 millió forint nyerhetõ el, egy-egy pályázó 260 millió forinthoz juthat hozzá.Hátrányos helyzetû régiók támogatásaItt is érvényesül a hátrányos helyzetû térségek kiemelt támogatásának elve. Alapesetben munkahelyenként legfeljebb 800 ezer forint a támogatás, de a hátrányos helyzetû kistérségekben, településeken vagy régiókban ez növelhetõ 200 ezer forinttal, a leghátrányosabb kistérségekben, településeken további 200 ezer forinttal. További 200 ezer forinttal növelhetõ az összeg, ha a pályázó regisztrált álláskeresõket alkalmaz, ha pedig roma munkavállalókat, akkor újabb 100 ezer forinttal. Így összességében munkahelyenként 1,5 millió forintos támogatás is érhetõ el.
hirdetes
A pályázónként alapesetben elnyerhetõ 80 millió forintos támogatás hátrányos helyzetû régiókban 160 millió forintra növelhetõ, legalább 300 új munkahely létesítése esetén további 100 millió forinttal.


Beadási határidõA pályázatokat február 18-tól április 4-ig lehet beadni. A pályázó cégeknek vállalniuk kell, hogy telephelyenként legalább 5 dolgozónak létesítenek munkahelyet. A létesített gyártó vagy szolgáltató kapacitást legalább 5 évig kell fenntartani, a kis- és közepes vállalatoknak ez a kötelezettség 3 évre szól. A vállalásban szereplõ többletlétszámot legalább 3 évig, kis- és közepes vállalatoknál 2 évig kell foglalkoztatni.
hirdetes


A nyerhetõ támogatásÁltalában a teljes fejlesztési összeg 25-50 százalékára nyerhetõ el támogatás. Ez a mérték közepes vállalkozásoknál 10 százalékponttal, kisvállalkozásoknál 20 százalékponttal növelhetõ.

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Affinitás marketing

Olyan marketing szemléletmód, amely a felhasználók azon csoportjára koncentrál, akik... Tovább

Vízipisztoly egy örök nyári szórakozás

A vízipisztoly egy örök klasszikus, ami mindig meg fogja találni a maga közönségét, legyen... Tovább

Tovább a lexikonra