notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Legendás magyar műsorvezetők KVÍZ!


Legendás magyar műsorvezetők KVÍZ!

A most következő kvízben legendás magyar műsorvezetők képeit mutatom meg nektek, nincs más dolgotok, mint kitalálni azt, hogy ki szerepel a fotókon! Menni fog mind? 


01. A kvíz műfajának egyik legsikeresebb magyar alakja, basszusgitáron játszik a Favágók együttesben; kedvenc stílusa a dzsessz.

02. Főként a labdajátékokkal forrt össze a neve, de közvetített többek közt jégkorongot, úszást, egy időben Forma-1-et is. Szállóigévé vált köszöntése volt a Jó estét, jó szurkolást!, amit ő maga talált ki, később le is védette.

03. 1995 és 2003 között televíziós műsorvezetőként is dolgozott, sikeres sorozata volt a Rögtön, és a Lehetetlen, valamint a 2 ember.

04. 1994-ben beválasztották a világ legnézettebb showman-jeinek nemzetközi televíziós szövetségébe.

05. A Magyar Televízió számára készített Három kívánság című műsorsorozatával lett országos hírű.

06. Első nagy sikerét a Halló fiúk, halló lányok! műsorvezetőjeként aratta. Ezt követően a szilveszteri műsorok, Ki mit tud?-ok, Röpülj pávák és a Nemzetközi Karmesterversenyek állandó konferansziéja volt, majd az évtizedeken át futó, rendkívül népszerű Szeszélyes évszakok emblematikus műsorvezetője lett.

07. Önálló tévéműsorai többek között: Kriminális, A tévé ügyvédje, Nyitott száj.

08. Első televíziós szereplése 1958. augusztus 5-én volt, amikor angoltudása miatt kérték fel amerikai atlétákkal való interjú készítésére.

09. A Delta című tudományos híradó vezetésével 1965-ben bízták meg, e munkáját egészen 1996-ig végezte folyamatosan.

10. 1980-ban Vitray Tamástól átvette a Kapcsoltam című televíziós játék nagy közönségsikert arató vezetését. Ekkor kezdődött máig tartó, országos népszerűsége.

címkék: Belföld, Érdekességek, Magyar, Magyar történelem, Retró