notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pályázati dokumentációk kezelése, avagy mi a teendõ a pályázat megnyerése után 1. Szerzõdéskötés

hirdetes

Pályázati dokumentációk kezelése, avagy mi a teendõ a pályázat megnyerése után 1. Szerzõdéskötés

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Sajnos korábbi tapasztalatokból ítélve, nagyon sok támogatásban részesült cég, azért veszítette el a támogatását, mert nem küldte vissza a minisztérium részére a szükséges dokumentumokat. A cégek sikeres bírálat után kapnak egy értesítést a minisztériumtól, melyben tájékoztatják a nyert összegrõl és arról, hogy a közeljövõben kézhez kapják a szerzõdéskötéshez szükséges dokumentumokat.

Pályázat írásra, ISO 9001, ISO 14001, ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Pályázati dokumentációk kezelése, avagy mi a teendõ a pályázat megnyerése után


Az anyag kézhezvétele után, 30 napja van a cégeknek arra, hogy átolvassák, rögzítsék, kitöltéség, visszaküldjék, azaz megkössék a szerzõdést a Minisztériummal.


A harminc nap kezdete, a levél kézhezvételétõl számít!!!!

A szerzõdés elõkészítése, illetve annak megkötése során a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium nevében a Magyar Vállalkozásfejlesztési Kht. jár el.


A Támogatási Szerzõdés megkötésének feltétele, hogy a Kedvezményezett a következõ dokumentumokat szolgáltassa be a Magyar Vállalkozásfejlesztési Kht. részére.

hirdetes

A Pályázó nyilatkozata arról, hogy lejárt köztartozása nincs, vagy arra az illetékes adóhatóság fizetési könnyítést engedélyezett. Ilyen lehet:

 

  • Állami Adóhatóság 
  • A pályázó székhelye szerinti önkormányzati adóhatóság
  • A pályázat megvalósítási helye szerinti önkormányzati adóhatóság
  • Vámhatóság
  • Illetékhivatal

A felhatalmazó és banktitok kiadásáról szóló nyilatkozatok a számlavezetõ Bankkal aláíratva,4-4 példányt szükséges visszaküldeni. Itt felhívnám a pályázók figyelmét, hogy aláírás elõtt ezekbõl a dokumentumokból egyet pluszba fénymásoljanak, mert a számlavezetõ bank egy eredeti példányt elfog Önöktõl kérni.

Nyilatkozat arról, hogy a projekt a pályázatban feltüntetett idõpontig megvalósult-e vagy sem. Ha még benne vannak az idõben, arról kell nyilatkozni, ha pedig túl estek a határidõn, arra módosítási kérelmet kell benyújtani.

hirdetes

Támogatási Szerzõdéseket cégszerûen aláírva, annak hiányzó részeit megfelelõen kitöltve(nyomtatott betûvel, olvashatóan)
A dokumentumokat a következõ címre kell postázni:

Magyar Vállalkozásfejlesztési Kht.
1016 Budapest
Kriszitna krt. 99.

Továbbá, a küldeményen tüntessék fel a pályázatuk azonosító jelét és a Minisztérium által megjelölt kapcsolattartó nevét.


Pályázat írásra, ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

átsorolás

nem megfelelõ termék fokozatának módosítása, hogy az az eredetitõl eltérõ... Tovább

minõségszabályozás

a minõségirányításnak az a része, amely a minõségi követelmények ... Tovább

Tovább a lexikonra