notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Szigorúbbak a feltételek a felnõttképzési támogatásokhoz

hirdetes

Szigorúbbak a feltételek a felnõttképzési támogatásokhoz

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Hároméves fennállása alatt több mint kilencmilliárd forintot osztott szét a Nemzeti Felnõttképzési Intézet különbözõ pályázatok keretében. Az idén szigorúbb feltételekkel lehet jelentkezni a támogatásokra.

Szigorúbbak a feltételek a felnõttképzési támogatásokhoz

Hatékony, üzletet hozó honlapkészítés, online marketing tanácsadás részletesebben ide kattintva!

A 2002-2005 között kiírt felnõttképzési pályázatok nyerteseinek támogatására 9,1 milliárd forintot használt fel a Nemzeti Felnõttképzési Intézet (NFI), amelynek nyomán 39 ezer munkavállaló vagy munkanélküli képzése valósulhatott meg - mondta Csizmár Gábor foglalkoztatási és munkaügyi miniszter az NFI hároméves fennállása alkalmából rendezett tájékoztatón. 

 
Az NFI 2002-2005 között 39 felnõttképzési pályázatot írt ki, amelyeken 1521 intézmény összesen 9 milliárd 96 millió forint támogatást nyert el. A média által készített felnõttképzést népszerûsítõ mûsorokat csaknem 1,1 millió nézõ látta.

hirdetes

 
Csizmár Gábor elmondta: a 2006-ban indítandó felnõttképzésekre már szigorúbb feltételekkel kérhetnek támogatást a képzõ intézmények, az új szabályokról a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium internetes oldalán olvasható részletes tájékoztató. 

 
Támogatás csak azokhoz a képzésekhez adható, amelyeknél a munkáltató szerzõdésben vállalja, hogy a képzést követõen az abban résztvevõt legfeljebb 3 hónapon belül alkalmazza, és legalább fél évig foglalkoztatja, továbbfoglalkoztatja - rögzítette a miniszter. Amennyiben a vállalt foglalkoztatás a támogatott képzésben résztvevõk több, mint 55 százalékánál nem valósul meg, a képzõ intézmény két évre kizárja magát a további támogatásokból. 

hirdetes
MTI  2006. január 5., csütörtök 

Pályázat figyelés, pályázatírás, aktuális pályázatok itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

megbízhatóság

gyûjtõfogalom, amelyet a használhatóság és az azt befolyásoló tényezõk, azaz a... Tovább

geocentrikus marketingstratégia

A vállalat minden piacon azonos marketingtevékenységet valósít meg. Tovább

Tovább a lexikonra