notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mintegy 70 milliárd forintot fizetnek az NFT pályázatok nyerteseinek a nyár végéig

hirdetes

Mintegy 70 milliárd forintot fizetnek az NFT pályázatok nyerteseinek a nyár végéig

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A nyár végéig 60-70 milliárd forintot kifizetnek a Nemzeti Fejlesztési Terv finanszírozására, a rendelkezésre álló forrásokból. 

  ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Összesen 60-70 millió forintot fizetnek ki a Nemzeti Fejlesztési Terv finanszírozására, a rendelkezésre álló forrásból- közölte Kiss Péter kancelláriaminiszter pénteken Vasmegyében. Eddig 26,7 milliárd forintnyi támogatást ítéltek oda a régióból érkezett 849 pályázatra. 

"Ezt a pénzt ahhoz kell mérni, hogy 2004-ben a regionális fejlesztési tanácsnak még 600 millió forintja volt fejlesztésekre, idén pedig már 2,5 milliárd, ehhez a saját erõhöz, nemzeti forráshoz jön hozzá az uniós támogatás, amely megtízszerezi a forrásokat" - mondta. 

hirdetes
A régió az 5,2 milliárd forintnyi állami támogatásból 13 milliárdért önkormányzati beruházást valósít meg, ami két és félszeres hasznosulást jelent.

Szükséges a helyi támogatás 

Van egy harmadik pillére is a támogatások sikeres felhasználásának és ebben nagy szerepe van a kistérségi megbízottak hálózatának. Fontos, hogy a helyi társadalom mögötte álljon a fejlesztési elképzeléseknek, hogy olyan beruházások valósuljanak meg, amelyeket a helyben élõk akaratát és vágyát fejezi ki - fûzte hozzá a miniszter. 
Az oszkói tanácskozáson felszólaló kistérségi megbízottak egyetértettek abban, hogy a régió számára a legfontosabb a gazdasági tengelynek is ígérkezõ észak-déli irányú közlekedési útvonalnak, az M86-M9-es út kiépítése, amelyet az új Borostyánkõ útvonalnak is neveznek. 

hirdetes
A tanácskozáson elhangzott: a Gyõr-Moson-Sopron megyét, Vas megyét és Zala megyét magában foglaló Nyugat-dunántúli Régióban 22 kistérség mûködik, amely 650 települést fog össze.  
 


ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

információ

értelemmel bíró adat Tovább

minõségirányítási kézikönyv

dokumentum, amely meghatározza egy szervezet minõségirányítási rendszerét ... Tovább

Tovább a lexikonra