notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Emelkedés látható az ingatlanvásárlások számában.

hirdetes

Nőtt az ingatlanvásárlások száma

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A Duna House saját adatain alapuló becslések alapján jelentős növekedést számoltak az ingatlanvásárlások kapcsán. Az év első kilenc hónapjában az ingatlanvásárlások száma meghaladta a 118 ezret, ami egy körülbelül 3000 ingatlan-adásvétellel több az előző év ugyan ezen időszakához képest.

Nőtt az ingatlanvásárlások száma

Idén szeptemberben az idei legerősebb negyedévét zárta az ingatlanpiac, hiszen júliustól szeptemberig közel 41 ezer adásvétel történt. Ez a szám 2017 ugyanezen időszakához képest 1,3 százalékos, még 2016-hoz képest 17 százalékos növekedést jelent. 

A szeptemberi időszak mind három évben közel azonos számokat hozott: idén 12 787, a tavalyi évben 13 639, még 2016-ban 12 029 ingatlan adásvétel történt. 

hirdetes

A jelentést készítő Duna House árbevétele is majdnem megduplázódott a tavalyi időszakhoz képest, hiszen idén a társaság nettó árbevétele 4,5 milliárd forint volt, ami tavaly ugyan ebben az időszakban 2,28 milliárd. A cég adózott eredménye 1,17 milliárd forint volt az első fél évben, 121 százalékkal nőtt 2017 azonos időszakához viszonyítva, amikor 554 millió forint adózott eredményt értek el.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

környezet

környezet  A szervezet közvetlen környezete,amelyben az működik, beleértve a levegőt, a... Tovább

folyamat

egymással kapcsolatban vagy kölcsönhatásban álló tevékenységek olyan sorozata, amely... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Hírek Magyar