notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A Nemzeti Vidékfejlesztési Terv újra nyitott támogatási jogcímei

hirdetes

A Nemzeti Vidékfejlesztési Terv újra nyitott támogatási jogcímei

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A Nemzeti Vidékfejlesztési Terv három támogatási jogcíme ismét nyitva áll azon gazdálkodók részére, akik megfelelnek a kritériumoknak.

A Nemzeti Vidékfejlesztési Terv újra nyitott támogatási jogcímei

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

A Félig önellátó gazdaságok szerkezetének átalakításához nyújtott támogatás

A támogatás igényelhetõ 2006. július 1-31. között.
A támogatási jogcím célja a részben árutermelõ – jelenleg csak a felesleget értékesítõ – gazdaságok teljes árutermelésre való átállásának elõsegítése jövedelem kiegészítõ támogatás nyújtásával.

A jelzett idõintervallumban új  kérelmek beadására nyílik lehetõség, illetve a már programba belépett, jóváhagyó támogatási határozattal rendelkezõ gazdálkodók a kifizetési kérelmeiket is ugyanezen idõintervallumban nyújthatják be. 

Termelõi csoportok létrehozásának és mûködésének támogatása

hirdetes

2006. augusztus 1-31. között ismét nyiltva áll azon gazdálkodói csoportok részére, amelyek a 133/2004. (IX. 11.) FVM rendeletben foglalt feltételeknek megfelelnek, azaz 2004. május 31. és 2006. december 31. közötti idõszakban államilag elismert termelõi csoporttá válnak.

A támogatás jogcím célja, hogy fokozódjon az egyéni gazdaságok hatékonysága, versenyképessége, csökkenjenek a termelési költségek, javuljon az eszközök kihasználtsága, tovább javuljon a termékek minõsége és ezáltal az értékesítés biztonsága.
A támogatási jogcím egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy a mûködési költségek támogatásával forrásokat szabadítson fel az esetlegesen szükséges beruházások megvalósításához, ösztönözze az egyedileg gazdálkodók termelõi csoportokba történõ integrálását, ezáltal a biztosabb piaci pozíció megszerzését.

Kedvezõtlen adottságú területek támogatása

A támogatási lehetõség 2006. június 30. és július 31. között ismét nyitva áll.

hirdetes
A jogcím célja, hogy támogatást nyújtson a kedvezõtlen adottságokkal rendelkezõ területeken gazdálkodók részére azzal, hogy részben kompenzálja a gazdálkodás eredményességét kedvezõtlenül befolyásoló gazdasági, társadalmi és természeti tényezõk hatásait. A támogatás azt is elõsegíti, hogy a termõhelyi adottságoknak megfelelõ termelési szerkezet, környezettudatos gazdálkodás és fenntartható tájhasználat alakuljon ki; biztosítsa a mezõgazdasági célú földhasználat fenntartását, járuljon hozzá az életképes vidéki közösségek fenntartásához és a kedvezõtlen adottságú területeken a Helyes Gazdálkodási Gyakorlat követelményeit betartó gazdálkodókat támogassa, fenntartva a mezõgazdasági tevékenységeket.

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Szociális és Munkaügyi Minisztérium

Szociális és Munkaügyi Minisztérium tevékenységi köre A Szociális és Munkaügyi... Tovább

marketing

Szűkebb értelemben: olyan vállalati tevékenység, amely a vevők/felhasználók igényeinek... Tovább

Tovább a lexikonra