notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nyugalmat sugárzó képek: segítenek elkerülni az őrületet

hirdetes

Nyugalmat sugárzó képek, amik segítenek, hogy ne csavarodj be

CZs
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Hihetetlen időket élünk, igaz? Még mindig azon kapom magam reggelente, hogy egyszerűen nem akarom elhinni, ami körülöttünk történik, hogy mindez igaz….

Nyugalmat sugárzó képek

Érzelmi hullámvasút percenként

Eddig számunkra egészen ismeretlen élethelyzetbe kerültünk, ahol még egyikünk sem járt, és ahol egészen szokatlan napirendet kell kialakítanunk, egészen különleges akadályokkal kell szembenéznünk. Ott van az az állandó bizonytalanság és kétely, hogy meddig tart ez az egész, hogy milyen gazdasági hatásai lesznek, hogy hol leszünk 2 vagy 4 hónap múlva, hogy mi lesz az idősebb szeretteinkkel, hogy vajon lesz-e munkánk, és mi lesz akkor, ha mindennemű bevételiforrásunk elapad? Mindezt megfűszerezve azzal, hogy a négy fal közé kerültünk, a családtagjainkon kívül – már ha szerencsések vagyunk, és nem teljesen egyedül ragadtunk karanténban – szinte senkivel sem találkozunk. Kihúzták alólunk a földet, teljesen megszűntek az eddigi szokásaink, az életünk eddigi körforgása egyszerűen összekutyulódott.

Mindenben van valami jó…

Azért nem minden csak rossz, ezt be kell látnunk, legalábbis meg kell próbálnunk meglátni a jót is. Sok időt tölthetünk közeli családtagjainkkal, van időnk a hobbinkra, új recepteket próbálhatunk ki, kitakaríthatjuk az egész lakást, és hát a kertben is lehetünk, ha az időjárás is kegyes hozzánk. És ha van kertünk.

hirdetes

… de természetes, hogy olykor nehéz

hirdetes

Egyik nap így ébredsz, másik nap úgy. Egyik nap derülátó vagy, másik nap semmi sem érdekel, csak óránként eszel, következő nap kisuvickolod a lakást, azután élvezed a szabadságot, aztán mély depresszióba zuhansz. Ismerős? Teljesen érthető, és a helyzet pszichológiai velejárója az, ha így érezzük magunkat. Azért nem árt kerülni ezeket a helyzeteket, és nem árt a lehető leghamarabb kihúzni magunkat belőle. Ez a cikk is éppen ezzel a céllal született: kihúz az idegességből, szomorúságból, segít talán kicsit meglátni a szépet. Méghozzá gyönyörű, nyugalmat sugárzó fotókon keresztül!

A képek gyógyító ereje

Nem csak azok a képek gyógyíthatják meg a hangulatunkat, amelyeken mi, vagy családtagjaink szerepelnek, és amik egy csodálatos közös emléket örökítenek meg. Miért? Mert ahhoz, amit látunk (vagy hallunk) érzéseket kapcsolunk, a legtöbb dologról eszünkbe jut valami. A hangok, a színek, az arckifejezések hatnak ránk. A kismacskás képek aranyosak, igaz? És ami szép tájakat mutat be, amelyek elrepítenek a végtelenségbe? Nos, most az sem árt! Csodás helyekre elrepülni. Összegyűjtöttünk hát néhány olyan képet, amiket átlapozgatva jobb kedvre derülhetsz. Kicsit hagyd magad elveszni ezekben a képekben, mentsd el őket, ha különösen tetszenek, hogy elővehesd őket, ha ismét rosszra fordulna a helyzet! Nyomtasd ki, ha teheted, vedd magad körül velük! Kattints a galériára a csodás, hangulatos, nyugtató erejű képekért!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

minõségjellemzõ

terméknek, folyamatnak, vagy rendszernek egy követelménnyel kapcsolatos saját... Tovább

feljegyzés

dokumentum , amely rögzíti az elért eredményeket vagy bizonyítja tevékenységek... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek