notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az egymillió dolláros honlap

hirdetes

Az egymillió dolláros honlap

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Minden pixel egy dollárba kerül Alex Tew weboldalán, amelyen a pénzükért cserébe hirdetési felületet kapnak a vásárlók.

 Szeretne egy hatékony, üzletet hozó honlapot? Kérjük, kattintson ide!

A 21 éves angol fiatalember Egymillió dolláros honlap névre keresztelt weboldalán 10x10 pixeles egységeket lehet megvásárolni, amelyen a vevõ elhelyezheti logóját, és a saját oldalára mutató linket - adta hírül a sesblog.hu. Az oldal egyik elsõ vásárlója Alex bátyja volt, aki egy gokartpályát üzemeltet, de a hirdetési lehetõséggel az oldal tanúsága szerint már sok nagyobb cég is élt, például szerencsejáték-oldalak üzemeltetõi és internetes tárhelyszolgáltatók.

Tew az oldal ismertetõjében leírja, hogy az ötlet egy fülledt nyári estén pattant ki a fejébõl, amikor azon gondolkodott ágyán heverészve, hogyan teremthetne elõ pénzt az egyetemre. A fiatalember ugyanis szeptember végén kezdi meg tanulmányait a University of England üzleti menedzsment szakán, amit maga szeretne finanszírozni, de lehetõleg nem alkalmazottként, hanem kreatív ötletei révén.

hirdetes

A szeptember elején indult oldal híre gyorsan bejárt az internetet, ennek köszönhetõen a száz pixeles képkockák megvásárlása már nem rossz befektetés. Az oldal látogatottságáról tulajdonosa legutóbb szeptember negyedikén közölt adatokat: addig közel félmillió letöltést kapott lap, és egy-egy hirdetõ logójára átlagosan több mint 4100-an kattintottak rá. A legtöbb látogató ugyanis kíváncsi is rá, kit rejtenek az apró képkockákon elhelyezett ábrák.

hirdetes

Sok zoknit is szeretne

Tew legalább öt évig, 2010. augusztus 26-ig tarja majd fenn az oldalt, amelyet nem csak bevételi forrásnak szán, hanem egyfajta internetes idõkapszulának is. Az ambiciózus ifjú üzletember saját bevallása szerint már az egymillió dolláros bevétel töredékével is elégedett lenne, és a tandíj kifizetése mellett nyaralni küldené szüleit, illetve rengeteg zoknit vásárolna magának az oldal révén befolyt összegbõl. 

 Szeretne egy hatékony, üzletet hozó honlapot? Kérjük, kattintson ide!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

A karimatömítések tulajdonságok és felhasználás

Az azbesztmentes karimatömítések a lapos nyugvótömítések legelterjedtebb típusai. Számos... Tovább

selejtezés

tevékenység egy nem megfelelõ terméken az eredeti szándék szerinti felhasználás... Tovább

Tovább a lexikonra