notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

MOST kell ráfeküdnöd az online marketingre, ha nem akarod, hogy eltűnjön a céged a süllyesztőben a koronavírus után!

hirdetes

Feküdj rá most az online marketingre, hogy ne tűnj el a süllyesztőben a koronavírus után!

CZs
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Rengeteg vállalkozó és munkavállaló veszítette el bevételi forrását az elmúlt hetekben. Boltok, szolgáltató helyek százai zártak be, sokaknak online sincs lehetőségük folytatni a munkát. Sokan búcsúztak el kollégáiktól, ennek megfelelően rengetegen tengődnek most otthon kétségek között, bizonytalanságban, de bízva a legjobbakban, és abban, hogy ennek az egésznek minél hamarabb vége lesz.

Online marketing koronavírus alatt

Patthelyzet

De még milyen! Rengetegen ülünk most otthon, igyekszünk ellátni a most még egészen szokatlan és új kötelezettségeinket a gyerekek online oktatásától a teljes család napi 3-4 étkezésének biztosításáig, és közben azon gondolkozunk, vajon mikor lesz már vége ennek az egésznek, pedig még el sem kezdődött igazán. Azon rágjuk magunkat, mi lesz a vállalkozásunkkal 2 hét vagy 3 hónap múlva, hogy hogyan indul majd be ismét, ha ez az egész végre véget ér. Ja, és akkor még nem is beszéltünk azokról a rémisztő hírekről (új megbetegedések, ijesztő egészségügyi helyzet, gazdasági következmények) és spekulációkról, amik napjában ezer meg ezer alkalommal kerülnek a szemünk elé az interneten. Mert hogy bizony mindannyian jóval több időt töltünk online, mint eddig.

Használd ki!

Hiszünk benne, hogy igen is sokat tehetsz a vállalkozásodért otthonról is, még akkor is, ha egy időre teljesen lehúztátok a rolót. Korábban már írtunk arról is, pontosan mit tehetsz, ezt a cikket IDE kattintva megtalálod. (EZ  a cikk pedig segít megőrizni az ép elméd, mielőtt teljesen becsavarodnál a helyzettől, szóval ezt is melegen ajánljuk!)

hirdetes
Oké, a helyzet nem túl fényes, de azért most sem árt megtalálni a lehetőségeket. Miért ne maradhatnál legalább a potenciális vásárlóid/megrendelőid szeme előtt, hogy legalább akkor ne indulj hátrányból, ha újra fellángol a vásárlási kedv? Miért ne szerezhetnél már most vevőket a jövőre nézve? Mert hogy ennek pont most van itt az ideje!

Eljött az idő, hogy ráfeküdj az online marketingre

Mi az, amit otthonról, teljesen ingyen (oké, nyilván időt igényel) megtehetsz egyedül is? Tarthatod a kapcsolatot az eddigi és jövendőbeli vásárlóiddal, megrendelőiddel, méghozzá online!

Mit csinálnak manapság az emberek? Nézelődnek online. Mert hogy van rá idejük. Bújják a telefonjukat, tervezgetik a jövőt, olyan cikkeket is elolvasnak, olyan videókat is megnéznek, amit korábban nem, hiszen kell az inger, kellenek az újdonságok, kellenek az információk. Nos, őket nagyon is hatékonyan ragadhatod meg az online marketing segítségével, hogy felfigyeljenek rád, hogy az emlékezetükbe vésd termékedet vagy szolgáltatásodat! Ugye nem akarsz lemaradni róluk?

hirdetes

De mi van akkor, ha nem értesz a marketinghez?

Egyrészt, ha van erre most anyagi kereted, nem árt beszélni egy hozzáértővel (például ők elég profik, katt IDE), akár egy online tanácsadás keretében. Másrészt nagyon fontos, hogy az aggályok és túlgondolás helyett egyszerűen csak KEZDD EL! Azt is elmondom, mit.

Lapozz az online marketing tippekért!
 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

nemzetközi marketing

A külföldi piacokon végzett marketingtevékenység, ahol a vállalat differenciált vagy... Tovább

munkakörnyezet

olyan feltételek köre, amelyek között a munkavégzés történik ... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Gazdaság